Kamui Kobayashi

Vineri, 16 Iunie 2017 | Motorsport

Istorie la Le Mans: Toyota a bătut recordul pe tur în calificările cursei de 24 de ore

Cursa de 24 de ore de la Le Mans va avea loc în acest weekend, iar premisele sale sunt excelente. Motivul: Kamui Kobayashi a bătut în calificări recordul pe tur și recordul vitezei medii pe tur pe circuitul La Sarthe. Toyota pleacă de pe primele două poziții în cursă.
Duminica, 23 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Abu Dhabi şi a cucerit al doilea titlu mondial din carieră!

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Abu Dhabi şi a câştigat un nou titlu mondial după ce l-a depăşit la start pe coechipierul sau de la Mercedes, Nico Rosberg, care ulterior a terminat doar pe locul 14 din cauza unei defecţiuni la sistemul ERS.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în Abu Dhabi din faţa lui Hamilton în cursa decisivă pentru titlu

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu din Abu Dhabi şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul şi rivalul său în lupta pentru titlul mondial, Lewis Hamilton.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 3: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi şi l-a învins cu trei zecimi de secundă pe coechipierul său, Lewis Hamilton.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 2: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente din Abu Dhabi, în care l-a învins din nou pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 1: Hamilton îl învinge pe Rosberg

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Abu Dhabi şi l-a devansat cu o zecime de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu din Abu Dhabi: Luptă decisivă pentru titlul mondial

Cursa din Abu Dhabi va decide numele noului campion mondial între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, iar regula dublării punctelor ar putea influenţa decisiv lupta piloţilor Mercedes.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Formula 1

Kobayashi va concura pentru Caterham în Abu Dhabi. Merhi şi Chilton luptă pentru al doilea loc

Caterham a anunţat că unul dintre piloţii săi pentru cursa din Abu Dhabi va fi Kamui Kobayashi. Roberto Merhi susţine că are contract pentru această etapă, însă presa internaţională îl creditează cu şanse şi pe Max Chilton.
Duminica, 09 Noiembrie 2014 | Formula 1

Rosberg a câştigat la Interlagos după ce a rezistat presiunilor lui Hamilton

Nico Rosberg a obţinut victoria în Marele Premiu al Braziliei după ce a reuşit să reziste presiunilor lui Lewis Hamilton din finalul cursei. Germanul s-a apropiat la 17 puncte înaintea cursei decisive pentru titlu de la Abu Dhabi.
Sambata, 08 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Braziliei

Nico Rosberg a obţinut sâmbătă pole position-ul pentru Marele Premiu al Braziliei după ce l-a învins cu trei sutimi de secundă pe Lewis Hamilton. Williams a monopolizat a doua linie a grilei de start.
Sambata, 08 Noiembrie 2014 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 3: Rosberg îl învinge din nou pe Hamilton

Nico Rosberg şi-a păstrat supremaţia la Interlagos şi în a treia sesiune de antrenamente libere, pe care a câştigat-o în faţa lui Lewis Hamilton şi a lui Felipe Massa.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 2: Rosberg rămâne cel mai rapid

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente libere de la Interlagos, în care l-a învins din nou pe coechipierul său Lewis Hamilton.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Interlagos şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Braziliei: îl poate opri Rosberg pe Hamilton?

Lewis Hamilton abordează Marele Premiu al Braziliei cu obiectivul de a obţine a şasea victorie consecutivă, însă Nico Rosberg speră să-i încurce planurile pentru a micşora diferenţa din clasament înaintea etapei decisive din Abu Dhabi.
Duminica, 02 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a obţinut la Austin a cincea victorie consecutivă şi şi-a consolidat poziţia de lider

Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite după ce l-a depăşit pe circuit pe coechipierul său, Nico Rosberg. Aflat la a cincea victorie consecutivă, britanicul şi-a sporit avansul în fruntea clasamentului la 24 de puncte.
Sambata, 01 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Rosberg l-a învins pe Hamilton în lupta pentru pole position de la Austin

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite din faţa coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton, şi a rivalilor de la Williams.
Sambata, 01 Noiembrie 2014 | Formula 1

Statele Unite, antrenamente 3: Dominaţia Mercedes continuă

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au ocupat primele două poziţii şi în ultima sesiune de antrenamente libere din Statele Unite, în timp ce Williams s-a evidenţiat ca principala rivală.
Sambata, 01 Noiembrie 2014 | Formula 1

Statele Unite, antrenamente 2: Hamilton îl învinge la limită pe Rosberg

Lewis Hamilton a fost cu trei miimi de secundă mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere de la Austin, în timp ce locul trei i-a revenit lui Fernando Alonso.
Vineri, 31 Octombrie 2014 | Formula 1

Statele Unite, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit timpul de referinţă în prima sesiune de antrenamente din Statele Unite şi a fost urmat de Nico Rosberg şi Jenson Button.
Joi, 30 Octombrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Statelor Unite: luptă acerbă cu efectiv redus

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor continua lupta pentru titlul mondial în fruntea unei grile de start reduse la numai 18 monoposturi ca urmare a absenţei celor de la Caterham şi Marussia.

Tag-uri similare

Ferrari, Kamui Kobayashi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru