Kamui Kobayashi

Vineri, 06 Iunie 2014 | Formula 1

Canada, antrenamente 2: Hamilton şi Rosberg, pe primele două locuri

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente libere din Canada şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Formula 1

Canada, antrenamente 1: Alonso, cel mai rapid

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Canada şi i-a învins astfel pe cei doi piloţi ai echipei Mercedes, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.
Joi, 05 Iunie 2014 | F1 TOP

Avancronică F1 Canada: Mercedes, favorită certă la Montreal

Mercedes este marea favorită să câştige Marele Premiu al Canadei pe un circuit unde echipele cu motorizare germană sunt avantajate în faţa rivalilor de la Red Bull sau Ferrari.
Duminica, 25 Mai 2014 | Formula 1

Rosberg a câştigat cursa de la Monaco în faţa lui Hamilton! Ricciardo a completat podiumul

Nico Rosberg a triumfat la Monaco în faţa coechipierului său Lewis Hamilton, care a fost nemulţumit de strategia aleasă de Mercedes pentru unica intrare la boxe. Daniel Ricciardo a completat podiumul de premiere şi a fost la un pas să-l depăşească pe Hamilton.
Sambata, 24 Mai 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position la Monaco, urmat de Hamilton şi Ricciardo!

Nico Rosberg a obţinut la Monaco al doilea pole position din acest sezon şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Red Bull Racing şi-a adjudecat a doua linie prin Daniel Ricciardo şi Sebastian Vettel.
Sambata, 24 Mai 2014 | Formula 1

Monaco, antrenamente 3: Hamilton, cel mai bun cu un avans minim în faţa lui Ricciardo

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente de la Monaco, însă Daniel Ricciardo s-a infiltrat la numai cinci sutimi de secundă în spatele său.
Joi, 22 Mai 2014 | Formula 1

Monaco, antrenamente 2: Alonso, cel mai rapid într-o sesiune limitată de ploaie

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în cea de-a doua sesiune de antrenamente de la Monaco şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel. Piloţii au ieşit rar pe circuit din cauza unei ploi care a udat puternic circuitul.
Joi, 22 Mai 2014 | Formula 1

Monaco, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Monaco şi i-a devansat pe Nico Rosberg şi Daniel Ricciardo.
Miercuri, 21 Mai 2014 | F1 TOP

Avancronică Monaco - unica şansă pentru rivali să învingă Mercedes?

Red Bull Racing şi Ferrari speră să învingă Mercedes la Monaco, pe unul dintre puţinele circuite unde performanţele monopostului german ar putea fi estompate.
Duminica, 11 Mai 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa din Spania! Rosberg şi Ricciardo au completat podiumul

Lewis Hamilton a obţinut la Barcelona a patra victorie consecutivă şi a devenit liderul clasamentului general după ce l-a învins pe Nico Rosberg, care nu a reuşit să-şi atace decisiv coechipierul de la Mercedes. Daniel Ricciardo a urcat de asemenea pe podiumul de premiere.
Sambata, 10 Mai 2014 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Spania, urmat de Rosberg şi Ricciardo!

Lewis Hamilton a obţinut al patrulea pole position al sezonului şi va pleca de pe prima poziţie în cursa din Spania din faţa lui Nico Rosberg şi Daniel Ricciardo. Sebastian Vettel a avut o defecţiune tehnică şi este pe locul 10 al grilei de start.
Sambata, 10 Mai 2014 | Formula 1

Spania, antrenamente 3: Rosberg, cel mai rapid

Nico Rosberg l-a învins cu aproape o secundă pe coechipierul său Lewis Hamilton în ultima sesiune de antrenamente din Spania, în timp ce Fernando Alonso a fost la 1.3 secunde în spatele său.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 Mai 2014 | Formula 1

Spania, antrenamente 1: Hamilton a dominat sesiunea

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Barcelona şi a fost cu aproape o secundă mai rapid decât Jenson Button şi Daniel Ricciardo.
Joi, 08 Mai 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Spaniei: sub spectrul revenirii Red Bull

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg rămân principalii favoriţi la victorie şi în Marele Premiu al Spaniei, însă există ipoteza unei reveniri a celor de la Red Bull Racing.
Duminica, 20 Aprilie 2014 | F1 TOP

Hamilton a dominat Marele Premiu al Chinei! Alonso, primul podium din acest sezon

Lewis Hamilton a câştigat fără emoţii cursa de la Shanghai în faţa coechipierului său Nico Rosberg şi a lui Fernando Alonso, care a obţinut astfel primul podiumk pentru Ferrari din acest sezon.
Sambata, 19 Aprilie 2014 | F1 TOP

Hamilton, pole position pe ploaie în China!

Lewis Hamilton va pleca din pole position in Marele Premiu al Chinei dupa ce a fost cel mai rapid in calificarile desfasurate pe ploaie la Shanghai. Pilotul echipei Mercedes i-a devansat pe rivalii de la Red Bull Racing reprezentati de Daniel Ricciardo si Sebastian Vettel.
Sambata, 19 Aprilie 2014 | Formula 1

China, antrenamente 3: Ricciardo, cel mai rapid pe ploaie

Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din China, în care piloţii au efectuat numai câteva tururi din cauza ploii care a afectat circuitul de la Shanghai.
Vineri, 18 Aprilie 2014 | Formula 1

China, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere din China, în care a fost urmat în clasament de Fernando Alonso şi Nico Rosberg.
Vineri, 18 Aprilie 2014 | Formula 1

China, antrenamente 1: Alonso, cel mai bun timp

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Shanghai şi a fost urmat de Nico Rosberg şi Daniel Ricciardo.
Joi, 17 Aprilie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Chinei: Hamilton şi Rosberg luptă pentru victorie

Circuitul de la Shanghai va găzdui duminică al patrulea episod al luptei dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg pentru titlul mondial, în condiţiile în care Ferrari şi Red Bull se consolează deja cu ideea de a fi a doua cea mai bună echipă după Mercedes.

Tag-uri similare

Ferrari, Kamui Kobayashi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru