Kamui Kobayashi

Marti, 15 Aprilie 2014 | Formula 1

Mai mulţi piloţi intenţionează să facă grevă din cauza întârzierilor la plata salariilor

20 dintre cei 22 de piloţi au semnat un acord prin care vor face grevă în cazul în care echipele nu achită restantele financiare către mai mulţi piloţi, printre care se numără Romain Grosjean, Nico Hulkenberg, Adrian Sutil şi Kamui Kobayashi.
Joi, 10 Aprilie 2014 | Formula 1

Hamilton, cel mai rapid în ultima zi de teste din Bahrain

Lewis Hamilton a încheiat testele din Bahrain cu cel mai bun timp în faţa lui Jean-Eric Vergne şi Kevin Magnussen, într-o sesiune cu defecţiuni tehnice pentru Ferrari şi Lotus.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Formula 1

Rosberg, cel mai rapid în prima zi de teste din Bahrain

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste din Bahrain, în care Nico Hulkenberg şi Fernando Alonso au ocupat următoarele două poziţii în clasamentul general.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Formula 1

Echipele au început sesiunea de teste din Bahrain

Cele 11 echipe au început marţi dimineaţă sesiunea de teste de două zile de pe circuitul din Bahrain, prima care are loc în timpul sezonului după o pauză de şase ani.
Sambata, 05 Aprilie 2014 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 3: Dominaţia lui Hamilton şi Rosberg continuă

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi pentru Mercedes şi în ultima sesiune de antrenamente libere din Bahrain şi au fost urmaţi în clasament de Sergio Perez.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 2: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente din Bahrain, fiind urmat şi de această dată de Nico Rosberg şi Fernando Alonso, la fel ca în prima sesiune.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 1: Hamilton şi Rosberg, cei mai rapizi

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi pentru Mercedes în prima sesiune de antrenamente libere din Bahrain şi au fost urmaţi de Fernando Alonso de la Ferrari.
Joi, 03 Aprilie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Bahrainului - război în nocturna din deşert

Modul în care Lewis Hamilton şi Nico Rosberg se vor confrunta pentru a obţine victoria pentru Mercedes şi capacitatea celor de la Red Bull Racing de a se infiltra în lupta pentru primele poziţii vor ţine capul de afiş al Marelui Premiu al Bahrainului, care se va desfăşura în premieră în nocturnă.
Duminica, 30 Martie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat fără emoţii cursa de la Sepang! Rosberg şi Vettel au completat podiumul

Lewis Hamilton a câştigat detaşat Marele Premiu al Malaysiei în faţa coechipierului său Nico Rosberg, care l-a depăşit la start pe Sebastian Vettel. Daniel Ricciardo a impresionat in debut, dar a terminat ultimul după o avalanşă de probleme generată de o eroare a mecanicilor la boxe.
Sambata, 29 Martie 2014 | F1 TOP

Hamilton îl învinge pe Vettel pe ploaie în lupta pentru pole de la Sepang!

Lewis Hamilton a obţinut pe ploaie la Sepang al doilea pole position consecutiv din acest sezon după ce l-a învins pe Sebastian Vettel cu mai puţin de o zecime de secundă.
Sambata, 29 Martie 2014 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 3: Dominaţie Mercedes

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton şi-au devansat rivalii cu peste o secundă în ultima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Malaysiei.
Vineri, 28 Martie 2014 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 2: Rosberg îi învinge la limită pe Raikkonen şi Vettel

Nico Rosberg a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Sepang, însă pilotul echipei Mercedes a fost urmat la mai puţin de o zecime de secundă de Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 Martie 2014 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Sepang şi a fost urmat de Kimi Raikkonen şi Nico Rosberg. Lotus a întâmpinat din nou defecţiuni tehnice.
Joi, 27 Martie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Malaysiei - furtună şi caniculă

Lewis Hamilton, Red Bull Racing şi Williams speră să recupereze terenul pierdut la Melbourne în faţa lui Nico Rosberg prin performanţe majore în Malaysia, acolo unde se anunţă câteva furtuni pe o vreme caniculară.
Duminica, 16 Martie 2014 | F1 TOP

Rosberg a câştigat cursa de debut de la Melbourne! Ricciardo şi Magnussen, primele podiumuri din carieră. UPDATE: Ricciardo, exclus din clasamentul cursei

Nico Rosberg a câştigat detaşat Marele Premiu al Australiei după ce a devenit lider la start, în timp ce Daniel Ricciardo şi Kevin Magnussen au obţinut primele podiumuri din carieră. Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel au abandonat după primele tururi din cauza unor defecţiuni la motor.
Sambata, 15 Martie 2014 | F1 TOP

Hamilton îl învinge pe Ricciardo în lupta pentru pole position pe ploaie la Melbourne!

Lewis Hamilton va pleca din pole position în prima cursă a sezonului din Australia după ce l-a învins în extremis pe ploaie pe Daniel Ricciardo, care a obţinut cel mai bun rezultat în calificări din carieră la debutul pentru Red Bull Racing.
Sambata, 15 Martie 2014 | Formula 1

Australia, antrenamente 3: Rosberg a dominat sesiunea

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere din Australia, în care Red Bull Racing nu a mai reuşit să impresioneze ca în primele două sesiuni.
Vineri, 14 Martie 2014 | Formula 1

Australia, antrenamente 2: Mercedes în frunte. Red Bull a parcurs cel mai mare număr de tururi

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi în a doua sesiune de antrenamente libere din Australia, în timp ce Red Bull Racing s-a evidenţiat prin cel mai mare număr de tururi parcurse.
Vineri, 14 Martie 2014 | Formula 1

Australia, antrenamente 1: Alonso, cel mai rapid. Niciun tur pentru Hamilton. Red Bull revine în forţă

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Australia, care a marcat o revenire în forţă a celor de la Red Bull după defecţiunile din teste. Lewis Hamilton nu a efectuat niciun tur cronometrat.
Joi, 13 Martie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei - start într-o nouă eră

Marele Premiu al Australiei marchează debutul unei noi ere în Formula 1 prin introducerea celor mai mari schimbări în regulamentul tehnic din ultimii ani, care au potenţialul de a modifica raportul de forţe şi de a creşte nivelul spectacolului.

Tag-uri similare

Ferrari, Kamui Kobayashi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru