Williams dezvăluie primele imagini cu noul monopost pentru sezonul 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a publicat primele imagini cu noul monopost al echipei pentru sezonul 2015.

Esential FW37 este numele noului monopost Williams pentru sezonul 2015

Williams a devenit în această săptămână prima echipă care dezvăluie modul în care va arăta noul monopost pentru sezonul care va începe la jumătatea lunii martie.

La fel ca anul trecut, echipa a publicat o primă imagine cu noul monopost FW37 pe coperta publicaţiei britanice F1 Racing, iar ulterior a publicat trei imagini şi pe site-ul său oficial.

Conform aşteptărilor, monopostul este predominant alb şi beneficiază de tradiţionalele culori roşu şi albastru ale sponsorului principal Martini, în timp ce pe aripa spate este vizibil logo-ul Rexona, unul dintre noii parteneri ai echipei pentru 2015.

După un prim an foarte bun cu motoare Mercedes, vrem să dezvoltăm relaţia pe măsură ce vrem mai multe podiumuri în 2015.

Frank Williams
Coproprietar Williams
Din punct de vedere tehnic, nasul este semnificativ mai scurt decât cel utilizat în sezonul precedent, iar aerodinamica generală a suferit de asemenea modificări.

Obiectivul principal al echipei pentru sezonul 2015 este să obţină mai multe podiumuri decât cele nouă de anul trecut, potrivit coproprietarului Frank Williams.

"După un prim an foarte bun cu motoare Mercedes, vrem să dezvoltăm relaţia pe măsură ce vrem mai multe podiumuri în 2015. Echipa a avut un sezon fantastic anul trecut şi intenţionăm să replicăm aceasta dezvoltare pe parcursul iernii pentru a începe 2015 într-o poziţie puternică", a declarat el. 

Williams nu a anunţat încă data de lansare a noului monopost, însă cel mai probabil evenimentul va avea loc pe circuitul de la Jerez în 1 februarie, prima zi de teste premergătoare noului sezon. 

Ghidul lansărilor noilor monoposturi:

▶ Force India (culori) - 21 ianuarie

▶ McLaren - 29 ianuarie

▶ Ferrari - 30 ianuarie

▶ Mercedes - 1 februarie

▶ Toro Rosso - 31 ianuarie

Ghidul sesiunilor de teste:

▶ Jerez - 4 februarie

▶ Barcelona - 19-22 februarie

▶ Barcelona - 26 februarie - 1 martie

Comentarii (4)

  • Frumoasa rau.
    11 4
  • nasul ca la maclaran..de anul trecut..
    9 4
  • Ha,ha,ha...
    Pacat ca specificatiile regulamentului forteaza echipele sa foloseasca o aripa fata,(eleron),asa supadimensionata.Strica armonia cu restul monopostului,e prea "badarana" in comparatie cu eleronul spate...
    5 2
  • Imaginile par facute la calculator
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru