Toro Rosso lansează noul monopost în 31 ianuarie

de Daniel Popescu
Marti, 20.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso va prezenta noul monopost pentru sezonul 2015 în 31 ianuarie pe circuitul de la Jerez şi a anunţat programul primei sesiuni de teste.

Toro Rosso a devenit marţi a cincea echipă care confirmă planurile pentru lansarea noului monopost cu care va aborda sezonul 2015 al Formulei 1.

După o reţetă utilizată şi anul trecut, cea de-a doua echipă a grupului Red Bull va dezveli noul monopost în faţa reprezentanţilor presei pe circuitul de la Jerez în 31 ianuarie. Evenimentul va avea loc cu numai o zi înainte de startul primei sesiuni de teste a noului sezon, care va avea loc de asemenea la Jerez în perioada 1-4 februarie.

Carlos Sainz Jr va urca în cockpit duminică şi marţi, în timp ce coechipierul său Max Verstappen va evalua monopostul în zilele de marţi şi joi. 

Ghidul lansărilor noilor monoposturi:

▶ Force India (culori) - 21 ianuarie

▶ McLaren - 29 ianuarie

▶ Ferrari - 30 ianuarie

▶ Mercedes - 1 februarie

Toro Rosso - 31 ianuarie

Ghidul sesiunilor de teste:

▶ Jerez - 4 februarie

▶ Barcelona - 19-22 februarie

▶ Barcelona - 26 februarie - 1 martie

Force India a anunţat că va lansa noul monopost înaintea celei de-a doua sesiuni de teste, care va avea loc la Barcelona în perioada 19-22 februarie.

Via Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru