Mercedes prezintă noul monopost pentru 2015 în 1 februarie

de Daniel Popescu
Luni, 19.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va dezvălui monopostul pentru 2015 pe circuitul de la Jerez în 1 februarie, prima zi de teste premergătoare noului sezon.

Esential W06 este numele noului monopost Mercedes pentru 2015
Mercedes a devenit luni a patra echipă care confirmă programul pentru lansarea noului monopost cu care va concura în sezonul 2015 al Formulei 1.

La fel ca şi anul trecut, echipa germană va dezvălui monopostul în 1 februarie, prima zi de teste premergătoare noului sezon, în paddock-ul circuitului de la Jerez.

De asemenea, Mercedes a confirmat şi programul piloţilor pentru sesiunea de evaluare de pe circuitul din sudul Spaniei: Nico Rosberg va urca în cockpit duminică şi marţi, în timp ce coechipierul său Lewis Hamilton va testa monopostul luni şi miercuri.

"Ştim că am intrat în pauza de iarnă cu o ţintă pe spatele nostru din partea celorlalte echipe şi suntem siguri că rivalii vor fi competitivi încă de la prima cursă de la Melbourne. Aşa că a trebuit să ne concentrăm pe fiecare detaliu pentru a construi un avantaj în acest an şi exact asta am făcut.

Volumul de muncă din această iarnă a fost mai mare ca niciodată şi suntem nerăbdători să vedem ce performanţe are monopostul", a declarat Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes.

McLaren şi Ferrari vor lansa monoposturile pe internet cu câteva zile înainte de sesiunea de teste, în timp ce Force India va prezenta noile culori în Mexic în 21 ianuarie.

Ghidul lansărilor noilor monoposturi:

▶ Force India - 21 ianuarie

▶ McLaren - 29 ianuarie

▶ Ferrari 30 ianuarie

▶ Mercedes - 1 ianuarie

Ghidul sesiunilor de teste:

▶ Jerez - 4 februarie

▶ Barcelona - 19-22 februarie

▶ Barcelona - 26 februarie - 1 martie

Via Mercedes

Comentarii (1)

  • Mercedes - 1 februarie nu 1 ianuarie *
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru