18 wallpapere fantastice cu BMW M4 în road trip-ul european Automarket

de Automarket
Marti, 09.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automarket vă colorează monitoarele în luna cadourilor oferindu-vă o serie de imagini excepţionale cu BMW M4 pe Transfăgărăşan şi în Alpii austrieci.

Urmareste Automarket
Căutarea fotografiei auto perfecte, un road trip în patru părţi pe care Automarket l-a realizat în aceast toamnă pe traseul Bucureşti-Salzburg, ne-a adus o serie de fotografii pe care fiecare fan al maşinilor şi le-ar dori pe ecranul calculatorului şi nu numai.

Şi pentru că mulţi dintre voi au cerut o serie de wallpapere la rezoluţie mare, v-am ascultat şi vă oferim o selecţie a celor mai frumoase imagini din călătoria noastră cu BMW M4 pe traseul Bucureşti-Salzburg, pentru ca ecranele computerelor voastre să fie ceva mai speciale în luna decembrie.

ÎN CĂUTAREA FOTOGRAFIEI PERFECTE
Pasul 1: Călătorie prin infern
Pasul 2: Aventuri în Ţara Poveştilor
Pasul 3: Viena Underground
Pasul 4: Magnificii Alpi 

Comentarii (17)

  • Votez ...18.

    Ready to charge!

    PS hai sa dam nume fiecarei poze. Eu am inceput.
    11 3
  • mircea
    Eu personal am ales fotografia cu numărul 2 şi acum stă bine şi frumos pe desktop. Am fost acolo şi ştiu că atmosfera era EXACT aşa cum o înfăţişează imaginea aia :)
    9 1
  • Numărul 3. Fotograful a fost neatent la prelucrarea imaginii. Așa că, să lăsăm senzaționalul din presa românească și să nu mai folosim cuvinte ca "EXACT" la fotografia 2.
    Dar, personal mă bucur să văd și imagini auto românești pentru care cineva își dă interesul.
    Țineți-o tot așa și sunteți pe drumul cel bun. Succes!
    2 1
  • niste nr de DE si putin retus, parca erau poze oficiale de la BMW.
    4 0
  • Ciprian Mihai
    @Sak
    Astept parerile tale si greselile in prelucrarea imaginii.
    2 0
  • superbe poze.........ca nu exista 'perfecte'.....
    votezzz poza 10......King of the urban jungle!!!
    1 0
  • Suleyman Cunoscatoru
    Sper ca nu va suparati pe mine, dar prea tare va entuziasmati cu acest subiect. Am vazut ca ati facut vreo 2-3 articole pe baza acestor poze, insa erau booring, la un moment dat, nici nu m-am sinchisit sa le citesc.
    Cei drept nici masina nu ma atrage tare mult.
    Nu mai au nici un fel de personalitate. Poate altfel aratau imaginile daca erau in fundal niste masini baby old europene, un Cobra Coupe, Bmw E30, E34, W126, W114 sau altele asemanatoare, decat aceasta bucata de plastic pe roti.
    Imi plac masinile, dar mi-o trecut vremea de cand eram ceva mai tanar si downloadam ca disperatu poze pe mobil sa le arat la prieteni ce tare sunt.

    Incercati sa colaborati cu pasionati de modele mai vechi (inainte de anii 2000) si sa pozati astfel de masini sau sa faceti articole despre astfel de masini. Ati avea mult de castigat in primul rand, iar in al 2-lea rand si noi am fi foarte multumiti. Informatiile si articole despre masini de dinainte de 2000, nu se gasesc, deoarece internetul si tehnologia nu erau asa dezvoltate. Multi in 2000 nu aveam internet, si voi nu aveati site. Sunt putine in alte tari, dar in limba romana niciunul sau inexistente.

    Oricum mi se pare ca vorbesc degeaba, ca am mai postat asta de multe ori, dar nu ma baga nimeni in seama, nici macar cu un raspuns din partea voastra: NU O SA FACEM ACEST LUCRU FRAIERE, ci doar va vedeti de treaba. Ziceti BA SAU DA, sau ce ganditi fata de ce v-am propus eu ca sa stiu o treaba eu , si multi altii care si-ar dori ce imi doresc eu.

    Toate cele bune Mircea si restul !
    6 5
  • Andrei
    Pentru cei care mai dau vina pe plastic,acest material este unul foarte rezistent,sunt plasticuri mai rezistente decat metalele,iar acelea nu sunt supuse la coroziune,asa ca un plastic bun e bine venit oricand. Cei care vor poze si articole cu masini retro sunt destule,se pot citi articole si in limba engleza,daca chiar suntem interesati atat de mult.
    Imi place prima poza,iar acest M4 arata foarte bine,o problema de estetica la acest M4 este sunetul,usor deranjant urechii....cel putin asa il aud pe internet,in realitate nu am avut ocazia,poate ma poate contrazice cineva.
    1 1
  • Super poze ! Se...poate incloui masina cu alte modele ? :D Spre exemplu..Volvo ? Vorba aia, fiecare om cu pasarica lui...sau cel putin a lui !
    3 0
  • mircea
    @Suleyman
    Caută pe Automarket seria de articole "Maşini de poveste". Apar destul de des, suntem ok.
    5 0
  • mishazaitev
    @Suleyman

    Mircea are dreptate. In ultima vreme chiar au fost multe articole despre masini clasice. Iti inteleg dorinta pentru ca si pe mine ma pasioneaza foarte tare istoria automobilului.

    @Mircea
    Cred ca Suleyman nu se refera la masinile de epoca despre care, e drept, ati scris mai mult in ultima vreme, fapt pentru care eu unul imi ridica palaria in fata voastra. Cred ca el ar vrea sa stie mai multe despre modele mai vechi care nu au dobandit inca statul de "masini de poveste" , dar care, slava Domnule se gasesc in numar relativ mare pe soselele noastre. Golf 2, Audi '80, Peugeot 405/6, Citroen Saxo, ar fi doar cateva exemple.
    2 0
  • mircea
    @mishazaitev

    Există atât de multe modele care circulă în acest moment pe şosele încât am avea nevoie de o echipă triplă şi de încă două site-uri pentru a acoperi totul într-un ritm corect. Deocamdată, avem câteva zeci de subiecte care aşteaptă la rând. Dar va veni rândul fiecăruia :)
    6 0
  • _steli
    SUPERBE POZE !!!! FELICITARI !!!
    ... orice as scrie e in plus
    4 0
  • @Ciprian Mihai
    Am vrut să dau un singur exemplu. Priveşte stâlpul din dreapta şi-ţi vei da seama.
    Ar mai fi şi altele dar nu cred că este cazul.
    0 2
  • Fotografiile sunt superbe, jos palaria, iar BMW-ul se potriveste perfect, doar culoarea nu este pe gustul meu.
    Indiferent ce zice Suleyman, aceasta masina ramane o referinta in industria auto recenta si ma bugur ca este apreciat, promovat si testat de presa, asta inseamna ca e un model de succes.

    De asemenea, scopul constructorilor auto este sa vanda si asa cum E34, golf 2, Citroen Saxo sau W123 nu mai sunt in productie, ei nu pot scoate bani din ele, asa ca e absolut normal ca, constructorul sa ofere spre testare si recenzie, cele mai noi si bune modele din portofoliu, nu inteleg de ce nu e logica treaba asta.

    BMW apreciaza foarte mult pasiunea si cei care au si apreciaza modelele lor clasice, stiu asta din propria experienta, insa, cum am spus mai sus, scopul lor este sa-si vanda si promoveze gama actuala, ca poze cu modele clasice nu tin de foame.

    @Suleyman, poze cu E34 am eu de pe Transfagarasan, evident ca n-am avut nici aparatura, nici talentul celor de la AM, dar astfel de poze gasesti, dar trebuie sa le cauti ;)
    2 0
  • Suleyman Cunoscatoru
    Am inteles, dar majoritatea MASINILOR DE POVESTE, sunt din alea ce nu o sa mi le pot permite niciodata.
    Ceva mai pamantesc ar fi ok :). Un BMW E30, MERCEDES W123/W124, etc. Sunt multi pasionati auto in tara care le au reconditionate si v-ar oferi masinile sa le prezentati cum ati facut cu acest M4. :)
    2 1
  • @Suleyman: "Sunt multi pasionati auto in tara care le au reconditionate si v-ar oferi masinile sa le prezentati cum ati facut cu acest M4. :)"

    Esti sigur ? :)) Nu de alta, dar eu nu mi-as da E34-le pe mana altora, nici macar pe a lui Mircea... no offense.
    Nu ma intelege gresit, stiu unde bati, dar e cam greu de realizat.
    Cum ziceam, daca vrei poze cu masini clasice, gasesti, doar ca nu-s publicate pe site-uri de stiri auto.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru