Antrenorul lui Manchester United interzice Chevrolet Corvette jucătorilor sub 23 de ani

de Bogdan Mirică
Marti, 28.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alex Ferguson a decis să interzică modelele sportive tinerilor sub 23 de ani, care activează la Manchester United. Măsura a fost luată după ce Chevrolet le-a propus jucătorilor modelele sale sportive.

Atunci când eşti jucător de fotbal, tentaţiile vieţii pot fi un factor disturbator pentru concentrare, dăruire şi exploatarea talentului. Şi cine putea şti mai bine asta dacă nu Alex Fergusson, cel mai prolific antrenor englez, omul a cărui carieră se leagă de succesul celei mai iubite echipe de fotbal din lume, Manchester United.

Conştient de faptul că jucătorii tineri cad uşor pradă tentaţiilor luxoase, mai ales atunci când ajung la un club de talia celui din Manchester, Fergusson a decis să ia o serie de măsuri care să prevină pierderea unor jucători extrem de talentaţi.

Deşi pare o decizie drastică, ea fiind deja criticată de marea majoritate a publicului, antronul englez le-a interzis jucătorilor cu o vârstă mai mică de 23 de ani să opteze pentru maşini sportive.

Esential 23 de ani este vârsta de la care jucătorii echipei Manchester United pot alege modele sportive din gama Chevrolet.
Măsura vine după ce constructorul american Chevrolet a încheiat un contract de sponzorizare extrem de generos cu formaţia din Manchester. Constructorul american a înaintat deja o scrisoare către conducerea clubului, prin care invită jucătorii să aleagă gratuit orice model din gama Chevrolet.

Jucători ca Ryan Giggs, îndrăgostit nu doar de fotbal ci şi de maşinile rapide, este printre primii jucători care vor opta pentru un Corvette.

Vârsta îi permite acest lucru. Nu la fel se va întâmpla şi cu mult mai tinerii Danny Welbeck, Phil Jones, Chris Smalling şi Rafael, toţi cu vârste sub 23 de ani, dar extrem de importanţi pentru echipă.

Dacă îşi vor dori unul dintre modelele de top produse de Chevrolet, tinerii fotbalişti vor fi nevoiţi să ceară voie antrenorului Alex Ferguson.

via yahoo sports

Comentarii (2)

  • Fara corvette? Bine, atunci un camaro ZL1 va rog
    16 0
  • Giga Motors
    Ooo, daca s-ar putea si la noi, care duduim de atatia fotbalisti platiti regeste, modesti in declaratii la tembelizor (modesti nu in sensul de smeriti, ci de alogici - sarantoci lexical) si care o "ard" prin disco pana in zori, dar valoare pe teren neam si devotiune la Nationala ioc! Prosti, da' multi...Si uite asa deja adio samba, Copacabana, Maracana, pt. ca Nasu' si selectionerul Barbut nu si le-au inclus pe agenda de prioritati !?! Revenind la ai nostri fotbaliatori ca brazii, nu stiu daca ei umbla cu o bijuterie precum Corvette.......Tot "germanele" le surad. Normal, caci in primul rand cu acestea le atrag pe...curvette ;-)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru