Arest prelungit din nou pentru Carlos Ghosn, după alte acuzații de abateri financiare: avocații încearcă eliberarea pe cauțiune

de Paul Cosma
Vineri, 11.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carlos Ghosn rămâne în arest, după ce detenția a fost prelungită din nou, în urma unor noi acuzații de abateri financiare. Avocații săi încearcă eliberarea pe cauțiune, potrivit Reuters.

Carlos Ghosn a fost audiat public, marți, pentru prima oară de când a fost reținut în Japonia în urmă cu aproape două luni. El ceruse acest lucru pentru a afla motivele pentru care arestul său a fost prelungit, după ce anterior negase toate acuzațiile care i-au fost aduse.

El și-a declarat nevinovăția și a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse de către procurorii japonezi.

După ce eliberarea sa a fost respinsă zilele trecute, procurorii din Tokyo au emis noi acuzații de abateri financiare pentru Carlos Ghosn, astfel că arestul fostului șef Nissan a fost prelungit din nou. Actualul mandat de arestare urma să expire pe 11 ianuarie.

Potrivit Reuters, avocații săi vor încerca, încă o dată, să obțină eliberarea pe cauțiune a lui Carlos Ghosn, deși prima tentativă a eșuat.

Carlos Ghosn, președintele și CEO-ul Alianței Renault - Nissan - Mitsubishi, a fost arestat pe 19 noiembrie în Japonia pentru că a raportat venituri mai mici decât în realitate în documentele oficiale Nissan și pentru că a utilizat banii constructorului în interes personal.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru