Feedback

Arest prelungit din nou pentru Carlos Ghosn, după alte acuzații de abateri financiare: avocații încearcă eliberarea pe cauțiune

Publicat Vineri, 11.01.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Arest prelungit din nou pentru Carlos Ghosn, după alte acuzații de abateri financiare: avocații încearcă eliberarea pe cauțiune - Poza 1
Carlos Ghosn rămâne în arest, după ce detenția a fost prelungită din nou, în urma unor noi acuzații de abateri financiare. Avocații săi încearcă eliberarea pe cauțiune, potrivit Reuters.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carlos Ghosn a fost audiat public, marți, pentru prima oară de când a fost reținut în Japonia în urmă cu aproape două luni. El ceruse acest lucru pentru a afla motivele pentru care arestul său a fost prelungit, după ce anterior negase toate acuzațiile care i-au fost aduse.

El și-a declarat nevinovăția și a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse de către procurorii japonezi.

După ce eliberarea sa a fost respinsă zilele trecute, procurorii din Tokyo au emis noi acuzații de abateri financiare pentru Carlos Ghosn, astfel că arestul fostului șef Nissan a fost prelungit din nou. Actualul mandat de arestare urma să expire pe 11 ianuarie.

Potrivit Reuters, avocații săi vor încerca, încă o dată, să obțină eliberarea pe cauțiune a lui Carlos Ghosn, deși prima tentativă a eșuat.

Carlos Ghosn, președintele și CEO-ul Alianței Renault - Nissan - Mitsubishi, a fost arestat pe 19 noiembrie în Japonia pentru că a raportat venituri mai mici decât în realitate în documentele oficiale Nissan și pentru că a utilizat banii constructorului în interes personal.

Via Reuters


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru