Aston Martin, tot mai aproape de finalizarea fabricii din Țara Galilor: primul SUV al constructorului va fi produs acolo din 2019

de Paul Cosma
Luni, 23.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a încheiat o nouă etapă în construcția fabricii sale din St Athan, Țara Galilor și anunță că lucrările sunt în grafic. Uzina își va începe activitatea în 2019, fiind locul unde va fi produs primul SUV Aston Martin.

În urmă cu doi ani, Aston Martin și-a anunțat intențiile pentru diversificarea gamei, astfel că avea nevoie și de o capacitate de producție mai mare, întrucât uzina din Gaydon nu era suficientă.

Astfel, britanicii au cumpărat un fost depozit care a aparținut Ministerului Apărării, în St Athan, Țara Galilor și s-au apucat să-l transforme într-o fabrică. Britanicii au anunțat acum finalizarea fazei a doua a conversiei și spun că lucrurile se află pe un făgaș normal pentru ca producția să înceapă de anul viitor.

Înainte de începerea ultimei faze de construcție, Aston Martin a recrutat deja un număr de 150 de angajați. După finalizarea fabricii, britanicii vor ajunge la un total de aproape 750 de salariați în sudul Țării Galilor.

Uzina din St Athan își va începe activitatea anul viitor, iar aici va fi produs primul SUV Aston Martin, ce ar urma să poarte numele Varekai, potrivit unor informații neoficiale.

Via Aston Martin

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Cu Brexit-ul lor să îşi păstreze maşinile britanice acolo pe insula lor!!

    Cu tot cu Aston, Jaguar şi Rover.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru