Bentley Continental GT3, noul model de competiţie al britanicilor, a debutat la Goodwood

de Sebastian Toma
Vineri, 12.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a prezentat la Goodwood versiunea de serie a lui Continental GT3, un model de competiţie. Acesta va debuta în anul competiţional 2014, în competiţia de anduranţă Blancpain.

Esential 600 CP dezvoltă motorul V8 de 4.0 litri al noului model de competiţie de la Bentley
Bentley Continental GT3, versiunea de competiţie a noului Continental GT, a debutat astăzi la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul de competiţie a fost bazat pe Continental GT Speed, cea mai rapidă versiune a celei de-a doua generaţii a lui Bentley Continental şi va debuta competiţional în sezonul 2014, în cadrul campionatului de anduranţă Blancpain, derulat sub egida FIA. Masa modelului este de 1.300 kilograme, graţie elementelor de caroserie din fibră de carbon, care formează un pachet aerodinamic special.

Motorizarea V8 twin-turbo are o cilindree de 4.0 litri şi dezvoltă 600 CP în configuraţia de competiţie. Puterea este livrată roţilor din spate cu ajutorul unei transmisii secvenţiale Xtrac cu şase trepte, a unui cardan din fibră de carbon şi a unui diferenţial cu alunecare limitată. Suspensiile faţă/spate sunt cu braţe A duble şi prezintă amortizoare reglabile pe patru direcţii, în timp ce sistemul de direcţie este asistat hidraulic.

Urmareste Automarket
Sistemul de frânare al noului model de competiţie de la Bentley prezintă discuri ventilate pentru toate roţile, iar etrierii acestora au şase pistonaşe pentru puntea faţă, respectiv patru pistonaşe pentru puntea spate.
Jantele OZ Racing cu diametru lde 18 inch sunt echipate cu anvelope de competiţie, care au o lăţime de 310 milimetri.

Via Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru