BMW i3S Performance va avea 20 de cai putere în plus, dar aceeași autonomie

de Daniel Popescu
Luni, 29.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW i3S Performance, versiunea de performanță a electricului BMW i3, va primi un motor cu 20 de cai mai puternic fără ca autonomia oficială de 300 de kilometri să aibă de suferit.

BMW i3 va primi un facelift cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, iar cu această ocazie va lansa și o versiune de performanță, cunoscută sub numele de BMW i3S Performance.

Până acum detaliile despre această versiune au fost limitate, însă publicația Autocar susține că modelul de performanță va fi echipat cu un motor electric care va genera echivalentul a 190 de cai putere. Astfel, vorbim despre un spor de circa 20 de cai putere comparativ cu BMW i3, care ajunge la 170 de cai putere.

Partea bună este că această creștere de putere nu se va reflecta și în autonomia modelului, care va fi în continuare de 300 de kilometri conform standardului european NEDC, adică circa 200 de kilometri în regim real de condus, cu aceeași baterie de 94 Ah. În plus, BMW i3S Performance va avea și o suspensie cu 10 milimetri mai coborâtă, pentru un plus de sportivitate.

În cazul lui BMW i3, faceliftul se va concentra pe câteva îmbunătățiri de design, schimbările urmând să fie vizibile în special în privința barelor de protecție, a blocurilor optice sau a jantelor din aliaj.

În plus, vor exista mai multe culori pentru caroserie, în timp ce interiorul va primi ultima versiune a sistemului de infotainment BMW iDrive.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru