BMW X7 testat în condiții extreme: cel mai mare SUV al producătorului german debutează la finalul anului

de Cornel Șocariciu
Luni, 13.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un clip filmat în timpul testelor viitorului X7. SUV-ul constructorului german va fi prezentat în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

La finalul anului trecut, BMW a anunțat că primele exemplare X7 de pre-serie au pășit pe porțile uzinei din Spartanburg, SUA. Exemplarele au fost asamblate pe aceeași linie pe care acum sunt produse modelele de serie BMW X5 și X6. În același timp, uzina BMW din Spartanburg se ocupă și de producția lui X3 și X4.

Acum, BMW a publicat un clip filmat în timpul testelor cu viitorul SUV X7. Modelul producătorului german a avut un program de teste încărcat și a ajuns în cele mai dure zone de pe glob.

Primele teste de iarnă, pe zăpadă și gheață, au fost efectuate la Arjeplog, Suedia, iar apoi, BMW X7 a avut de înfruntat trasee de macadam scăldate sub soarele Africii de Sud. De asemenea, nemții l-au "aruncat" pe noul X7 în jungla urbană pentru ca mai târziu, inginerii să testeze SUV-ul pe trasee virajate de munte. Motorizările ar urma să fie preluate din gama X5, în timp ce interiorul promite o "ambianță sofisticată". 

Noul BMW X7 va fi prezentat în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Comentarii (4)

  • Mi-a spus odata o cunostinta care lucra in domeniul financiar ca succesul si venitul bancilor are la baza o caracteristica specific umana NEMULTUMIREA.In cazul unor produse precum acest mega dulap e vorba tot de o caracteristica umana...Ghiciti-o voi!De aici si succesul unor astfel de masini.Si iata ca avem o ecuatie profitabila si pentru banci si pentru firme...Nu e o parere personala ci o asociere de realitati din care putem trage o concluzie logica.Va rog nu ma luati cu vulpi si struguri !
    9 4
  • SIMPLE MINDS
    Un SAC bazat pe X7 e mai mult decat oportun.Daca bavarezii sunt suficient de destoinici putem avea un concept-car pana-n Craciun,exemplare de preserie pana-n Boboteaza iar de Martisor 2019 sa ne rasfatam vizual pe Beller cu *minunatul* X8!!!GOTT MIT MUNCHEN!
    9 3
  • Ma amuz cand aud ca masina asta de cocalari e testata in conditii extreme,se vrea 4x4 autentic dar vine incaltata pe gume de 19 si n-are nici macar optional roata de rezerva .
    5 3
  • mircea badea
    nuuu! o manelarie si mai mare?!!
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru