Bugatti împlinește 110 ani și lansează o ediție specială bazată pe Chiron Sport: producția va fi limitată la 20 de unități

de Cornel Șocariciu
Joi, 07.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția limitată Chiron Sport "110 ans Bugatti". Versiunea specială a fost dezvoltată pentru a sărbători 110 ani de la înființarea mărcii din Molsheim.

Bugatti împlinește 110 de ani de existență, iar pentru a sărbători cum se cuvine frumoasa vârstă, oficialii constructorului din Molsheim au decis să producă un model în ediție limitată.

Mai precis, Bugatti va asambla 20 de unități Chiron Sport în versiunea "110 ans Bugatti", iar tema aleasă de oficiali are la bază culorile drapelului Franței (Le Bleu-Blanc-Rouge).

Caroseria lui Chiron Sport "110 ans Bugatti" este vopsită în nuanța mată Steel Blue, în timp ce pe carcasele oglinzilor și pe aripa spate Bugatti a aplicat culorile drapelului Franței. Tot la exterior, constructorul din Molsheim a optat pentru jante în nuanța Nocturne Black, în timp ce etrierele sunt vopsite în culoarea French Racing Blue. Pachetul exterior se încheie cu plafonul Sky View din sticlă.

Pentru interior, Bugatti a pregătit o tapițerie în nuanța French Racing Blue, iar pe tetierele scaunelor a fost cusut logo-ul "110 ans Bugatti". În plus, cusăturile de la nivelul scaunelor sunt realizate în culorile roșu, alb și albastru.

Alături de aceste modificări, Bugatti anunță o serie de accesorii de interior din fibră de carbon.

Chiron Sport "110 ans Bugatti" este echipat cu același motor W16 de 8.0 litri care produce 1.500 de cai putere și 1.600 Nm. Cel mai probabil, ediția limitată pregătită de constructorul din Molsheim va fi prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie.

Comentarii (6)

  • Costel
    la bugatti chiron ii de 10 ori mai multa putere si de 5 ori mai mult cuplu ca la masina mea(a4b8tdi150cp320nm) ,la multi ani ,bugatti !
    10 2
  • mircea badea
    au innebunit germanii?
    0 8
  • Care e legatura, ca nu ma prind?
    4 0
  • Bugatti este o macra din Franta
    4 0
  • Florin
    @Costel
    Ai facut o afacere!
    (Probabil o sa urmeze si o analiza a textului a la Costel)
    2 0
  • inexorabil
    @Eu, sigur ai vrut să zici “marcă”, dar nu-i greşit nici cum ai scris tu. Într-adevăr, carne macră din regnul VAGetal.
    1 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru