Chevrolet donează 250.000 euro organizaţiei SOS Satele Copiilor

de Sebastian Toma
Miercuri, 17.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet continuă parteneriatul cu SOS Satele Copiilor şi donează 250.000 de euro. Prima transă, de 110.000 de euro, a fost deja livrată.

Esential 103 automobile Chevrolet au fost donate asociaţiilor SOS Satele Copiilor din întreaga lume.
Chevrolet a anunţat că va dona 250.000 de euro asociaţiei SOS Satele Copiilor. Organizaţia independentă de ajutorare a copiilor a primit deja 103 automobile în anul aniversării centenarului Chevrolet, iar noua donaţie acoperă 11 ţări din Europa Centrală şi de Est, contribuind la acoperirea nevoilor zilnice ale copiilor. Mai mult decât atât, Chevrolet i-a invitat pe copiii şi tinerii din cadrul organizaţiilor SOS Satele Copiilor din respectivele ţări la o tabără de vară de trei zile pe plaja din Opatja, Croaţia.

Cei de la Chevrolet au sponsorizat şi instalarea panourilor solare pe casele din cadrul comunităţilor SOS Satele Copiilor din Belgia, Italia şi Grecia, menite să reducă costurile aferente consumului de energie electrică. În Belgia, dealerii Chevrolet şi importatorul mărcii donează 10 euro pentru fiecare autovehicul nou vândut. În cazul în care respectivele autovehile sunt achiziţionate prin contracte de finanţare, GMAC Inc.donează încă cinci euro.

În Spania, Chevrolet a susţinut construcţia unei Grădiniţe SOS în Insulele Canare, cu ajutorul donaţiilor dealerilor pentru fiecare autovehicul nou vândut.

"Chevrolet consideră că fiecare zi reprezintă o şansa de a face ceva extraordinar. Chevrolet intenţionează să fie mai aproape de copiii susţinuţi de SOS Satele Copiilor, nu numai prin acordarea de burse, ci şi jucând un rol activ în viaţa cotidiană a copiilor.", declară Susan Docherty, Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe.

Via Chevrolet

Comentarii (7)

  • un gest extraordinar........
    daca majoritatea marilor companii din lume ar vrea sa ajute........au putea schimba viitoru............
    5 0
  • zarnesteanu
    E frumos sa stii sa dai inapoi dupa ce ai tras linie si ai incheiat socotelile.

    BRAVO CHEVY !!!
    3 0
  • antonny
    o nimica toata .....gestul conteaza
    1 0
  • AndreiRN
    Ce poleiala superba stiu sa aplice dar multi vad si putini cunosc.
    Acesti bani daca nu sunt donati vor merge obligatoriu la impozite asa ca e mult mai bine sa fie donati in scopuri nobile decat sa ajunga in mana politicienilor.
    Am facut un audit odata si am fost uimit cat de putin se poate realiza cu 250k si ce profituri frumoase baga in buzunar cei implicati. Mare parte din aceste fonduri merg in China pt panourile solare.
    4 5
  • Poate ca ai dreptate, nu avem cu sa verificam nu? E ladabil ca au facut ceva totusi, majoritatea producatorilor auto nefiind interesati de sponsorizarea organizatiilor caritabile.
    2 0
  • Giga Motors
    Un gest foarte marinimos, fara discutie, dar, de regula, te dedai la altruism public doar atunci cand esti pe o panta ascendenta cu profiturile......Nimeni nu-si va rupe de la gura ca sa dea unui sarac, fiind el insusi sarac! Logic, ce Dumnezeu! Sa nu cumva sa credeti ca realitatea ar fi totuna cu scenele Evangheliei, de pilda faza cu fariseul si pacatosul care se roaga impreuna, iar cand sa lase darul la sinagoga, bogatanul a donat cate in luna si in stele, iar sarantocul un singur galben, dar vine Iisus si conchide: "Amaratul asta a daruit de fapt mai mult".......

    Apropo, Chevy a "ciupit" si o mica oportunitate de publicitate in plus......Cum ar zice un hatru: mie mila de tine, dar de mine mi se rupe sufletul :)
    0 0
  • Felicitari Chevy. Imi aduc aminte ca nu cu mult timp in urma imprumutasera niste sume uriase de la guvernul SUA. Deci nu cred ca situatie e chiar atat de buna in curtea lor.... si totusi se poate. As vrea sa mai vad asemenea gesturi si de la alte marci precum Porsche, Audi, VW, Toyota, etc
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru