Christophe Dridi va fi noul director general Dacia din 1 ianuarie: francezul conduce în prezent uzina de la Mioveni

de Daniel Popescu
Marti, 11.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christophe Dridi, actualul director executiv al uzinei Dacia de la Mioveni, va deveni noul director general al Dacia începând din 1 ianuarie. Între timp, postul său va fi preluat de Miguel Oliver, directorul de calitate al unei uzine Renault din Spania.

Dacia a anunțat marți o serie de schimbări în structura de conducere a constructorului, care vor intra în vigoare la 1 ianuarie.

Astfel, Christophe Dridi va deveni noul director general al Automobile Dacia și va prelua acest post de la Jerome Olive, cel care a avut un mandat interimar începând cu luna septembrie. În ultimii doi ani, Dridi a fost director executiv al Uzinei Vehicule Dacia și membru în comitetul de management al companiei.

"Am încredere în toate echipele de la București, Titu, Mioveni, Pitești și Oarja că vom răspunde cu aceeași exigență angajamentului luat față de fiecare client. Totodată, este esențial să ne menținem competitivi într-o industrie în permanentă transformare la nivel mondial", a declarat Dridi.

În urma promovării lui Dridi, postul de director executiv al Uzinei Vehicule Dacia îi va reveni tot de la 1 ianuarie lui Miguel Oliver, care în prezent este director de calitate la uzina pe care Renault o deține în localitatea Palencia din Spania.

Prin urmare, acesta va fi responsabil de activitatea de producție a modelelor Dacia din gama Global Access.

"Am şansa de a conduce echipele de fabricație din Uzina Vehicule Dacia, una dintre cele mai importante uzine ale Alianței Renault Nissan Mitsubishi. Alături de viitorii mei colegi, voi continua ceea ce s-a realizat, astfel încât să fabricăm vehicule atractive, de calitate, competitive și apreciate de clienții noștri”, a precizat Miguel Oliver.

Via Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru