Citroen C4 Cactus, primele imagini teaser ale noului crossover franțuzesc

de Sebastian Toma
Vineri, 27.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen se pregătește să lanseze noul C4 Cactus, un crossover care va inaugura linia ”Cactus” a mărcii franțuzești. Până la prezentarea oficială, francezii au publicat câteva imagini teaser ale acestui model.

Esential 5 ani de la debutul gamei DS vor fi aniversați pe 5 februarie 2014, moment în care va fi inaugurat noul crossover Citroen.
Citroen a început campania de teasing a noului C4 Cactus cu mai bine de o lună înainte de lansarea oficială. Debutul crossoverului compact este programat pentru 5 februarie 2014, ziua în care se aniversează cinci ani de la lansarea gamei DS și 136 de ani de la nașterea lui Andre Citroen, fondatorul mărcii franțuzești. Primele imagini teaser ale modelului au rolul de a stârni curiozitatea publicului, silueta și trăsăturile lui C4 Cactus fiind aproape imperceptibile în aceste cadre.

Noul Citroen C4 Cactus va fi primul membru al unei game de modele abordabile care va purta titulatura ”Cactus”. Gama de modele abordabile de la Citroen va fi mărită dacă primul său membru va fi considerat un succes comercial. În timp, există posibilitatea ca această gamă să înlocuiască gama standard a producătorului francez, însă această ipoteză este încă departe de realitate.

Francezii nu au prezentat nicio așteptare oficială privind rezultatele comerciale ale viitorului C4 Cactus.

Urmareste Automarket
În ciuda faptului că face parte dintr-o gamă cu un preț accesibil, C4 Cactus va avea sistemul de bandouri laterale cu capsule de aer, numit Airbumps și o banchetă în locul locurilor individuale frontale. Cele două elemente excentrice au rolul de a diferenția crossoverul de la Citroen față de celelelalte modele de pe piață.
Gama de motorizări nu a fost anunțată, cu toate că reprezentanții producătorului au declarat că unitatea supraalimentată 1.6 THP nu va fi disponibilă în compania acestui model.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • Succes va fi caracteristic grupului PSA, adica moderat sau redus.
    5 13
  • Daca va fi 13-15.000 euro, pret de pornire, ar fi super-ok.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru