Dacia a stabilit un record de vânzări în primele șase luni: aproape 380.000 de mașini comercializate la nivel global

de Paul Cosma
Luni, 16.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a avut vânzări record în primele șase luni din 2018, cu aproape 380.000 de mașini comercializate la nivel global, potrivit datelor prezentate de grupul Renault.

Grupul francez Renault a publicat rezultatele de vânzări pentru prima jumătate a lui 2018, iar datele pentru Dacia indică un record absolut.

Comunicatul oficial arată că Dacia a reușit să vândă 378,095 de vehicule la nivel global în primele 6 luni ale anului. Cele mai multe unități au fost vândute în Europa (281.225), Dacia având o creștere de 14.6% față de aceeași perioadă a anului anterior.

În plus, constructorul a ajuns la o cotă de piață record de 2.9% în Europa, în special datorită vânzărilor înregistrate de modelele Sandero și Duster.

La nivel de grup, francezii au vândut un total de două milioane de mașini în primele 6 luni din 2018, dintre care 1.37 milioane de unități au fost în dreptul brandului Renault.

Via Renault Group

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru