Ecranul digital de 12.3 inch al noului TT va fi introdus pe alte patru noi modele Audi până în 2015

de Bogdan Mirică
Miercuri, 19.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va folosi şi pe alte modele ecranul de 12.3 inch, instalat pe noul Audi TT în locul instrumentelor de bord. Germanii îl vor oferi pe alte patru modele până în 2015.

Urmareste Automarket
Dezvăluit în premieră mondială în cadrul celui mai important eveniment IT al începutului de an, CES 2014, interiorul lui Audi TT a putut fi admirat îndeaproape şi la Geneva. Simplificarea comenzilor şi înlocuirea instrumentelor de bord cu un ecran digital de înaltă rezoluţie a fost o soluţie aplaudată de întregul public.

După cum mulţi au intuit, inovaţia de care se bucură a treia generaţie Audi TT a fost creată pentru a fi implementată în toată gama constructorului din Ingolstadt, iar roadsterul a fost doar un promotor al noii tendinţe.

Potrivit Audi, ecranul de 12.3 inch, complet personalizabil, va fi introdus pe alte patru noi modele până în 2015.

Esential 12.3 inch măsoară ecranul digital care ţine loc de instrumente de bord, instalat pe Audi TT.
Cel mai probabil candidat pentru el va fi noul Audi R8. A doua generaţie a supercarului va fi prezentată anul viitor şi va beneficia de o funcţie sport inclusă în sistemul digital de instrumente.

Şi alte modele cu adresabilitate mai mare vor primi instrumentele de bord virtuale. Pe listă se mai află noile generaţii ale modelelor Q7 şi A4, a căror lansare a fost momentan amânată. Cu toate acestea, chiar dacă în cazul lui R8 el va fi oferit în standard, pe modele ca A4 şi Q7 el va fi găsit, cel mai probabil, în lista de opţionale. Ecranul montat în mijlocul planşei de bord va fi păstrat pe versiunile de bază.

Comentarii (3)

  • Ecran digital ca si bord de masina...oare unde am mai vazut asta? Range Rover, Volvo, Lexus..... S-a trezit si Audi si face mare tam tam. Sa faca motoare care nu distrug volanta la 80.000 km si infunda filtrul de particule si EGR-ul la 150.000. Aia ar fi realizare.
    4 5
  • @Fopel
    Medicamente, medicamente!
    3 2
  • @fopel
    Daca tu ai avut aceste probleme.Intrebarea mea este,masina aia ai cumparato noua? Eu cred ca o masina noua si intretinuta nu face astfel de probleme,doar daca a trecut prin mana unor soferi de tot circul.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru