Elon Musk lovește din nou: prima imagine teaser cu Tesla Model Y

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 07.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk ne oferă prima imagine teaser cu viitorul Model Y. Un alt aspect important: SUV-ul nu va fi produs pe platforma lui Model 3.

În ultima perioadă, Elon Musk a stat puțin în umbră, dar acum a venit momentul să lovească. Și a lovit bine de tot cu prima imagine teaser cu viitorul Model Y. Fratele mai mic al lui Model X va folosi o platformă nouă, diferită de cea pe care va fi produs sedanul Model 3.

"Sunt foarte încântat de Model Y. Ne dorim ca acesta să ajungă pe străzi prin 2019", a declarat Elon Musk. Din păcate, fotografia publicată nu oferă detalii majore, ci doar o simplă idee asupra siluetei viitorului SUV. 

Totodată, Musk spune că viitorul Model Y nu va fi asamblat la Fremont. Și cam atât cu informațiile despre viitorul SUV al americanilor. Noi detalii ar urma să fie oferite în luna septembrie.

Tesla Model Y este considerat un model esențial pentru ca producătorul să-și atingă obiectivul propus pentru 2020: un milion de mașini vândute pe an.

Comentarii (2)

  • ''În ultima perioadă, Elon Musk a stat puțin în umbră, dar acum a venit momentul să lovească. Și a lovit bine de tot cu prima imagine teaser cu viitorul Model Y.'' Ce aberatii... Ce lovitura? Voi v-ati uitat la poza sau scrieti aiurea-n tramvai? Articole scrise de pe WC.
    3 0
  • Musk s-a prins ca poate trăi lejer, in lux, dacă actiunile de pe bursa au un pret mare. Doar imaginea conteaza in acest caz. Pentru a păstra prețul mare arunca câte un oscior prin presă care cade lată de parcă s-a inventat roata.
    Cum am mai spus, Tesla va fi vândută in maxim 2-3 ani pt ca celelalte companii au găsit că este oportun sa investească in electric/hibrid.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru