Tesla Inc

Miercuri, 07 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Elon Musk lovește din nou: prima imagine teaser cu Tesla Model Y

Elon Musk ne oferă prima imagine teaser cu viitorul Model Y. Un alt aspect important: SUV-ul nu va fi produs pe platforma lui Model 3.
Marti, 06 Iunie 2017 | Economic

Secret bine ținut sub cheie: Toyota a vândut la finele lui 2016 toate acțiunile deținute la Tesla

Toyota s-a despărțit complet de Tesla. Mariajul celor două companii s-a încheiat la finalul anului trecut când Toyota a vândut acțiunile deținute la Tesla.
Vineri, 17 Februarie 2017 | Tehnologie

Noi cu "autostrada suspendată", Elon Musk cu tunelurile: "O rețea de tuneluri de 50 de niveluri sub orașe ar rezolva problema traficului"

Elon Musk susține că una dintre soluțiile care ar rezolva traficul aglomerat din orașe este construcția unor rețele ultracomplexe de tuneluri care s-a întinde pe "20, 30, 40, 50 de niveluri" sub pământ.
Luni, 13 Februarie 2017 | Industrie

Probleme în Paradis: un angajat Tesla acuză condițiile grele de muncă de la fabrica din California. Musk: "E un atac murdar"

Un angajat Tesla a făcut vâlvă în Statele Unite după ce a acuzat deschis condițiile de lucru din cea mai mare fabrică a mărcii. Acesta își dorește un sindicat care să apere drepturile muncitorilor. Elon Musk cataloghează drept "murdar" atacul propriului angajat: "E plătit de sindicate".

Tag-uri similare

Tesla, Elon Musk, California, Tesla Motors, Tesla Inc, Tesla Fremont, Moran
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru