Ford Mach1: primul SUV electric al americanilor va fi lansat în 2020

de Petre Barac
Luni, 15.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunțat începerea procesului de dezvoltare pentru un SUV electric de performanță cu numele Mach 1, inspirat de unele modele Mustang vândute în anii ’70. Ford Mach 1 este programat să apară pe piață în 2020.

Ford are planuri mari pentru următorii 4-5 ani, strategia companiei fiind să mizeze pe mașinile electrice și cele hibride.

Constructorul american vrea să lanseze 40 de modele noi, dintre care 16 vor fi 100% electrice, iar alte 24 vor reprezenta hibrizi plug-in.

Printre cele mai importante modele ce vor fi lansate se va număra și primul SUV electric al companiei, intitulat Ford Mach 1, numele fiind inspirat de unele modele Mustang din anii ’70. Totuși, titulatura nu a fost confirmată și pentru varianta de producție.

Unele informații neoficiale arată că viitorul SUV electric de performanță ar urma să împrumute o serie de elemente și arhitectura lui Ford Explorer.

Via Autocar

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru