Fostul și noul șef al grupului Renault: Carlos Ghosn a primit încă un mandat de 4 ani din partea acționarilor

de Petre Barac
Vineri, 16.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Acționarii Renault i-au acordat lui Carlos Ghosn încă un mandat de 4 ani la conducerea grupului, iar Thierry Bollore a fost promovat în funcția de Chief Operating Officer, respectiv “numărul 2” în companie.

După ce presa franceză a scris în decembrie că Renault este în căutarea unui succesor pentru Carlos Ghosn în funcția de CEO, iar el a confirmat recent că ar putea renunța la acest post, constructorul francez a pus capăt tuturor speculațiilor.

Acționarii Renault și-au reconfirmat încrederea în Carlos Ghosn și i-au oferit încă un mandat de 4 ani la conducerea grupului. Mâna sa dreaptă va fi Thierry Bollore, noul Chief Operating Officer, care este favorit să devină viitorul șef al grupului după mandatul lui Ghosn.

Astfel, Carlos Ghosn va fi CEO și președinte pentru Renault, dar și pentru alianța Renault-Nissan-Mitsubishi.

Prioritățile trasate de către acționari sunt următoarele: atingerea obiectivelor strategice din planul “Drive the Future” ce se încheie în 2022, “pași decisivi” pentru ca alianța să fie ireversibilă și stabilirea planului de succesiune la șefia Renault.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru