Franţa: 15.000 de participanţi la Marele Picnic Dacia

de Sebastian Toma
Marti, 02.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marele Picnic Dacia din Franţa a depăşit toate aşteptările producătorului din Mioveni. Ediţia cu numărul cinci a adunat 15.000 de participanţi.

Esential 3500 de automobile Dacia au fost prezente la a cincea ediţie a Marelui Picnic Dacia din Franţa.
Picnicul Anual Dacia a reuşit să strângă un număr record de participanţi. Evenimentul a fost organizat, la fel ca-n ultimii cinci ani, în Franţa, iar divizia Dacia din ţara respectivă a pus la cale un spectacol impresionant pentru cei 15.000 de participanţi. Totul a avut loc la centrul ecvestru Haras de Jardy, din apropierea Parisului. Pentru a atrage cât mai multă lume, organizatorii au pregătit activităţi pentru toţi membrii familiei, după cum ne demonstrează şi imaginile oficiale de la eveniment.

Peste 3.500 de vehicule Dacia au fost prezente la acest eveniment unic, care a reuşit să aducă laolaltă 4.000 de copii şi familiile lor. Publicul s-a delectat cu concerte gratuite oferite de Gilbert Montage şi La Compagnie Creole, spectacole de circ şi multe alte activităţi. Pentru că vorbim despre ”Marele Picnic Dacia”, evenimentul nu s-a derulat fără un serviciu de catering în toată regula, după cum era şi de asteptat din partea unei ţări cunoscute pentru gastronomia sa.

Urmareste Automarket
Atmosfera prietenoasă a evenimentului le-a permis participanţilor să descopere gama Dacia, cea mai tânără oferită de un producător de automobile din Europa.
În raport cu ediţia precedentă a Marelui Picnic Dacia, numărul participanţilor a crescut cu 25%. Franţa este piaţa numărul unu pentru Dacia în materie de export.

Via Dacia

Comentarii (4)

  • MuresMures
    Bine ca comentam toate porcariile pe lumea asta dar asa ceva nu ....
    13 0
  • What the Foosa?!?
    Da. Dacia e un brand. Pe care multi il apreciaza si chiar se falesc cu el. Nu si romanii insa.
    Bravo Dacia, Bravo Franta!
    14 0
  • zic si eu : BRAVOOOOOOOOOOOOO !

    ma gindesc asa ... e o chestie, am vazut pe-aci zile de teste la vw, gratuite ... si statea lumea la coada sa conduca 3 modele la alegere ... si te intilneai cu cunoscuti ... si era fain. am fost si la volvo club ... lume, discutii, povesti ... frumos.
    cred ca la francii astia, asa cum s-au organizat cu tam-tam, lumea s-a simtit si mai bine ! si eu m-as fi dus chiar de nu as fi avut marca respectiva.

    bravo lor ! si sa vinda cit mai mult !
    10 0
  • Un roman printre francezi
    Intradevar, francezii sunt foarte mandri de daciile lor si multumiti ca fac ce trebuie sa faca o masina sa fie disponibila, sa fie fiabila si sa fie "pas cher". La ei este acceptata si principii traditionale (au masini similare ca si capacitate) dar si pt ca pt ei, Renault produce gama Dacia. Aceasta fiind doar subdivizia low cost. (un fel de marca 1 de la carrefour). Evident nu e valabil pentru toti. Dar unii chiar nu stiu ca Dacia are vreo legatura cu Romania mai mult decat ar avea Magrebul sau a avut spre ex Nokia. Trist este ca unii sunt ferm convinsi (detinatori de dacii) de contrariu si pana cand nu vad dovada pe un wikepedia spre ex nu cred ca e romaneasca (si dupa ce se conving, cateva sprancene se ridica, urmeaza un moment de apreciere si apoi se lasa un pic liniste cazand pe ganduri).

    Bravo Dacia! Ma mandresc ca sunt roman printre straini si multumita Daciei!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru