GALERIE FOTO: Noul Skoda Superb Combi revine cu noi imagini

de Bogdan Mirică
Miercuri, 01.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat o galerie foto cuprinzătoare a noului Superb Combi, model aşteptat să fie expus în faţa publicului cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, în toamna acestui an.

La începutul acestui an, interacţionam direct cu noua generaţie a modelului Skoda Superb în cadrul unui eveniment de prelansare. Nava amiral a cehilor îşi făcea apoi debutul public în cadrul Salonului Auto de la Geneva şi, la numai câteva luni, avea parte de primul derivat de caroserie: varianta break, Superb Combi.

Skoda Superb Combi debutează cu un portbagaj de 660 de litri

Modelul cu cinci uşi este aşteptat să fie expus oficial abia în luna septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, însă până atunci Skoda menţine treaz interesul fanilor şi publicului larg cu o nouă galerie foto, ceva mai cuprinzătoare, a modelului break.

Superb Combi preia dimensiunile generoase are variantei sedan şi vine cu un ampatament generos, de 2.841 mm. Asta îi permite modelului ceh să garanteze un portbagaj de 660 de litri în condiţii normale şi 1.950 litri prin plierea banchetei spate.

Gama de motorizări a noii generaţii Superb Combi este preluată de la varianta berlină şi asigură un nivel de putere cuprins între 120 CP şi 280 CP. Patru dintre cele  opt motoare din ofertă sunt oferite şi în compania unui sistem de tracţiune integrală Haldex

Comentarii (3)

  • Superb
    Perfect pentru familia mea!
    Numai bani sa fie. :)
    13 2
  • nu sunt mare fan skoda, insa superbul asta e singurul care imi place si pe care as da bani...daca i`as avea :)
    10 1
  • Frumoasa, dar un Mondeo SW e si mai frumos :)
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru