Gergo Szabo, coechipierul lui Keleti la BCR Leasing Rally Team în 2014

de Daniel Popescu
Joi, 06.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gergo Szabo a semnat un contract cu BCR Leasing Rally Team şi va fi coechipierul lui Edwin Keleti în sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri.

Esential 2 masini va folosi Szabo in sezonul 2014 al Campionatului National de Raliuri
BCR Leasing Rally Team a devenit prima echipă care şi-a definitivat linia de piloţi pentru sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri.

Potrivit publicaţiei Autorally, dublul campion national Gergo Szabo a ajuns la un acord cu echipa şi va concura în toate cele şapte etape ale sezonului care va începe în 22 martie la Braşov. Programul include patru etape cu modelul Mitsubishi Lancer Evo X R4 şi alte trei runde cu Skoda Fabia S2000, iar obiectivul este cucerirea unui al treilea titlu de campion national, după cele din 2009 şi 2010.

Szabo va deveni astfel coechipierul lui Edwin Keleti, care va aborda sezonul 2014 la volanul unui Ford Fiesta R5. Potrivit unor surse Automarket, Vali Porcişteanu, campionul naţional din sezonul 2011, şi-a pierdut locul în cadrul echipei.

Szabo a încheiat sezonul precedent pe locul şapte în clasamentul general cu 76 de puncte, în timp ce BCR Leasing Rally Team a ocupat doar poziţia a treia în clasamentul general pe echipe. 

Celelalte echipe nu şi-au confirmat încă liniile de piloţi pentru sezonul 2014, însă Francois Delecour, care a câştigat titlurile în ultimii doi ani, a confirmat anterior că va continua participarea în Campionatul Naţional de Raliuri.

Via Autorally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru