Îmbunătățiri pentru Lexus CT200h: design mai sportiv și ecran de 10 inch

de Daniel Popescu
Joi, 15.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hibridul Lexus CT200h a primit câteva îmbunătățiri la designul blocurilor optice, un ecran de 10.3 inch și câteva tehnologii de asistență pentru șoferi.

Lexus a anunțat în această săptămână câteva noutăți interesante pentru hibridul CT200h, chiar dacă ultimul update a avut loc în urmă cu numai un an.

De altfel, la exterior schimbările sunt mai degrabă minore, întrucât vizează o formă mai sportivă a blocurilor optice din față și din spate. Grila a fost de asemenea restilizată, în timp ce cantitatea de culori disponibile pentru caroserie este acum mai mare.

La interior, principala noutate este înlocuirea ecranului de 7 inch cu unul de 10.3 inch, iar modelul a fost actualizat cu o serie de sisteme de siguranță. Printre ele se numără collision warning with automatic braking, adaptive cruise control, lane departure warning with steering control și automatic high beams.

Versiunea F-Sport beneficiază de o formă diferită a grilei, de jante negre din aliaj de 17 inch și de două noi culori pentru caroserie: Lava Orange CS și Heat Blue CL.

Deloc surprinzător, sistemul de propulsie a rămas neschimbat, cu unitatea pe benzină de 1.8 litri și care generează în total 136 de cai putere.

Via Lexus

Comentarii (10)

  • Pai nu era vorba ca renunta la modelul asta din cazua interesului scazut? Astia ori vor sa-l relanseze, mai baga o fisa, ori vor sa ofere un produs bun chiar daca il retrag. Oricum ar fi, e de apreciat.
    9 0
  • Din 2010, anul lansării, Lexus a vândut aproximativ 300.000 unități CT, ceea ce nu este chiar rău, raportat la vânzările totale ale mărcii. Cu acest face lift mai poate sta câțiva ani, deci nu cred că va fi pensionat prea curând, probabil nu va primi o altă generație.
    9 0
  • Cineva
    O masina care mi-a placut , imi place si o voi achizitiona SH in viitorul apropiat. Am preferat mereu altceva in locul lui mai mult din cauza pretului cam piperat de nou....este poate cel mai rentabila masina japoneza pret-calitate-performante imagine !
    8 5
  • @mascarescu fa-ti un bine si cumpara un Prius ca este aceasi masina. Eu asa ma facut si dupa sase luni de utilizare sa-mi povestesti daca te mai incanta 1.8 lenes, cvt si un pachet complet inutil de baterii.
    10 9
  • Mai Hanse...
    ...cum dracu de le stii pe toate sau ii fi facand parte din categoria celor buni dar nu si cautati?Daca nu-ti convin masinile japoneze du-te la cele nemtesti si comenteaza ....daca ai ce!
    7 4
  • @Mai Hanse,

    @hans e utilizator de prius, stie ce vorbeste
    6 2
  • Lexusul asta este este un prius, exista in oferta doar ca un ultra low entry in clasa premium pentru ca nemtii au prezenta serioasa acolo. Nu-mi place modelul si tehnologia pentru ca:
    (Offtopic)
    Am avut mai multe japoneze decat europene pana acum, asa de paranteza. Priusul meu luat la 100k si vandut la 125k in fix 6 luni este singura masina pe care nu-as mai da banii mei. Nu urasc japonezele, a mea pereche are o coreana si posibil sa cumpar si eu una daca firma nu ma baga la bonus anul asta, caz in care cumpar nemteasca.
    7 9
  • inseamna ca n-ai stiut ce cumperi. Priusul cred ca e printre putinele masini care iti spun in mai putin de 10 minute de test ce poate (si ce nu poate) masina aia. Vinovat de situatie in nici un caz nu e priusul....

    data viitoare am sa-mi bag picioarele intr-un DB9 pentru ca nu imi intra toata familia plus cateii bichon pentru o vacanta pana in Mongolia cu o escala pe Himalaya
    5 3
  • Prince Mohamed Parish Vounthe
    foarte frumos falcelift parca farurile din fata se cam asemana putin inspirat din noua generatie Lexus Ls model 2017 " sunt sigur si nu am de ce sa ma insel! :-) :3
    4 2
  • Arogantul
    Hans, manule, mai bine invata sa testezi o masina inainte sa te arunci cu capu'n inainte si sa dai o droaie de bani pe ceva ce nu iti place sau nu iti foloseste.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru