Încă un teaser pentru BMW i8 Roadster: imagini din fabrica unde germanii produc noul model

de Daniel Popescu
Marti, 14.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un clip video cu procesul de producție al noului model i8 Roadster care va fi prezentat oficial în 29 noiembrie la Los Angeles.

BMW a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că va lansa un nou model cu propulsie electrică în 29 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Potrivit informațiilor Automarket, noul model este BMW i8 Roadster, iar constructorul german a confirmat practic acest lucru prin lansarea unui clip video care evidențiază procesul de producție al acestui model.

Clipul a fost realizat într-o uzină BMW și nu prezinta formă completă a noului model, însă imaginile confirmă existența unui plafon retractabil. Pentru moment nu există informații oficiale despre sistemul de propulsie, însă legislația în vigoare a determinat BMW să menționeze la finalul clipului date despre consum: 2.1 litri/100 km.

O serie de zvonuri indică faptul că BMW i8 Roadster ar putea beneficia de un sistem de propulsie hibrid îmbunătățit comparativ cu BMW i8 care să ofere în total 420 de cai putere, în timp ce acumulatorul ar putea ajunge la o capacitate de 14 kWh. VIDEO 

Detalii despre BMW i8 Roadster au apărut încă din toamna anului trecut, iar bavarezii au publicat ulterior un teaser video și mai multe imagini cu noul model.

BMW i8 Roadster va fi lansat în prima parte a anului viitor, iar principala piață pentru noul model ar trebui să fie California, ceea ce explică și dezvăluirea care va avea loc la Los Angeles.

Pe lângă noul model, BMW va prezenta la standul de la Los Angeles câteva concepte și modele deja dezvăluite în Europa, printre care BMW i Vision Dynamics, Mini Electric Concept și BMW i3s.

În plus, vizitatorii americani ai salonului vor putea admira în premieră mondială noul BMW M3 CS, dar și conceptul pentru BMW X7 și BMW 6 Series Gran Turismo, pe lângă BMW Seria 8 Concept și BMW M5.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru