Salonul Auto de la Frankfurt 2017

BMW agită spiritele: teasere noi cu viitorul i8 Roadster

Publicat Joi, 24.08.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
BMW agită spiritele: teasere noi cu viitorul i8 Roadster - Poza 1
BMW agită spiritele: teasere noi cu viitorul i8 Roadster - Poza 2
BMW agită spiritele: teasere noi cu viitorul i8 Roadster - Poza 3
BMW agită spiritele: teasere noi cu viitorul i8 Roadster - Poza 4
BMW agită spiritele: teasere noi cu viitorul i8 Roadster - Poza 5
BMW agită spiritele: teasere noi cu viitorul i8 Roadster - Poza 6
BMW a publicat o serie de imagini teaser și un clip video din timpul testelor realizate cu viitorul i8 Roadster. Modelul constructorului german ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

BMW continuă seria teaserelor care anunță lansarea lui i8 Roadster. De această dată, constructorul german oferă un clip video și o galerie foto realizate în timpul testelor.

Din punct de vedere estetic, noul BMW i8 Roadster va miza pe elementele de design de pe viitorul i8 facelift, model care va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Nemții spun că i8 Roadster o să ajungă pe piață în 2018, motiv pentru care surse apropiate companiei au declarat că și acesta va fi expus în premieră în cadrul evenimentului din Frankfurt.

Sistemul de propulsie folosit de BMW pentru i8 facelift/i8 Roadster ar urma să primească o serie de îmbunătățiri. Puterea totală oferită de sistemul hibrid va crește de la 362 de cai putere la circa 420 de cai. De asemenea, bateria de 7.1 kWh aflată în prezent pe i8 va fi înlocuită cu una de 10 kWh. 


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru