Interiorul lui Mercedes Clasa S Cabrio facelift, dezvăluit într-un teaser video

de Bogdan Mirică
Joi, 24.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noul Clasa S Cabrio facelift. Modelul a fost anticipat deja de un video.

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Mercedes va profita din nou de spațiul expozițional impresionant pe care îl va avea la dispoziție. Germanii vor înșirui pe așa zisul stand (este de fapt un mic mall cu trei etaje) un total de 100 de mașini.

Printre ele se va afla și faceliftul limuzinei Mercedes Clasa S Cabrio, prezentat alături de coupe și sedan. Decapotabila va folosi spoilere față și spate revizuite, noi culori de caroserie, jante diferite și un interior care va ridica și mai mult ștacheta în segment.

De altfel, un teaser al constructorului german trădează detalii legate de designul interior al limuzinei. Aici vom regăsi noul volan cu trei spițe și scaunele confortabile cu funcție de masaj.

Schimbări importante și sub capotă, acolo unde motorul V6 de 3.0 litri biturbo va asigura intrarea în gamă cu cei 362 de cai putere ai săi. Va mai exista un V8 de 4.0 litri pentru versiunile Maybach și S560, precum și V12-le de 612 cai putere.

Debutul noului S-Klasse Cabrio va fi acompaniat de introducerea unui concept futurist și de un nou membru, tot în stadiu de concept, al gamei de vehicule electrice EQ.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru