Kia ne arată primele schițe ale lui Cadenza, modelul cu care vrea să se lupte cu greii din segmentul premium

de Sebastian Toma
Joi, 12.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat două schițe oficiale ale următoarei generații a lui Cadenza, viitorul model de vârf al companiei coreene. Prin noul Cadenza, cei de la Kia vor să atragă clienți de la mărcile premium tradiționale, precum Mercedes-Benz și BMW.

Kia vrea să atace clasa premium cu un frate mai mare al lui Optima. Vorbim despre Cadenza, o berlină de segment E pe care coreenii vor să o lanseze în 2016. Modelul promite un design de ultimă oră, un interior de calitate înaltă și dotări de lux la bord. Cei de la Kia nu sunt la prima lor Cadenza, dar noua generație a modelului, anticipată de un set de schițe oficiale, promite să schimbe percepția tuturor despre acest model și compania care îl pune la vânzare. Cie de la Kia vor să atace constructorii premium tradiționali prin lansarea acestui model.

Coreenii de la Kia sunt atât de încrezători în noua Cadenza încât pretind că aceasta va stabili noi standarde de lux și rafinament în clasa în care va activa. Mai mult decât atât, materialele de la bord vor fi de calitate înaltă și vor avea un design premium. În plus, cei de la Kia vor asigura spațiun interior generos la bordul lui Cadenza și vor respecta gusturile consumatorilor europeni și americani în tot ce ține de automobile premium.

Urmareste Automarket
Primele schițe ale lui Cadenza, model care va debuta în a doua parte a lui 2016, arată un automobil atrăgător și cu design agresiv.
Recunoaștem grila frontală ”tigernose” și demarcăm o capotă joasă și lungă, o caroserie lată și joasă și linii de design ascuțite. Rămâne de văzut cât de aproape va fi varianta de serie a modelului de aceste schițe.

Via Kia

Comentarii (2)

  • parca aveau deja kia k900
    0 2
  • K900 este o limuzina full-size ( la fel ca si Cadenza de altfel ) doar ca acesta joaca la clasa de lux. Cadenza e doar premium.


    ON TOPIC: Cu siguranta Cadenza va fi net superioara oricarui concurent german. Garantie 7 ani ( 10 ani in US ), fiabilitate superioara si alte aspecte . Asta la un pret corect.
    7 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru