Lamborghini a stabilit un nou record istoric: 2.327 de mașini vândute în primele 6 luni. Huracan și Aventador, cele mai căutate modele

de Paul Cosma
Sambata, 14.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a vândut 2.327 de mașini în primele 6 luni din 2018, cu 11% mai mult decât în aceeași perioadă de anul trecut. Este un nou record istoric pentru italieni, a căror performanță a depășit deja vânzările totale de acum 5 ani.

Sărbătoare la Sant’Agata Bolognese, după ce Lamborghini și-a anunțat rezultatele vânzărilor pentru prima parte a lui 2018.

Constructorul italian a reușit să vândă un număr de 2.327 de mașini către clienții din toată lumea, cu 11% mai mult decât în primele 6 luni de anul trecut. Rezultatul reprezintă un nou record istoric pentru vânzările Lamborghini, depășind chiar vânzările totale de acum 5 ani.

Huracan și Aventador au fost modelele cele mai căutate de către clienți, însă italienii se așteaptă ca SUV-ul Urus să devină în curând un pilon important în structura vânzărilor.

Cele mai mari vânzări înregistrate de Lamborghini au fost, în ordine, pe piețele din Statele Unite, Japonia și Marea Britanie. La nivel european, vânzările au crescut cu 30%, Italia și Austria fiind printre cele mai importante piețe pentru Lamborghini.

Via Lamborghini

 

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru