Lamborghini Aventador LP750-4 Super Veloce va fi produs în doar 600 de exemplare

de Bogdan Mirică
Joi, 23.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a anunţat că va produce doar 600 de unităţi ale modelului Aventador LP750-4 Super Veloce. Supercarul este cea mai puternică propunere existentă în prezent în gama constructorului italian.

Urmareste Automarket
Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Lamborghini a dezvăluit cel mai puternic Aventador construit vreodată. Se numeşte LP750-4 Super Veloce şi promite, după cum o sugerează şi numele, un total de 750 de cai, storşi din acelaşi propulsor V12 de 6.5 litri. Resursele pot garanta un sprint de la 0 la 100 de km/h în doar 2.8 secunde, în vreme ce viteza maximă depăşeşte 350 de km/h.

După debutul european, Aventador 750-4 SV a fost prezentat şi la Salonul Auto de la Shanghai, unde oficialii din SantAgata Bolognese au anunţat şi numărul unităţilor programate pentru producţie.

Exclusivitatea va fi asigurată de o limitare a disponibilităţii, doar 600 de exemplare Lamborghini Aventador Super Veloce fiind programate pentru a prinde viaţă în uzina din SantAgata Bolognese.

Esential 600 de
Chiar dacă pare un număr destul de limitat, nu trebuie să uităm că anul trecut, cînd italienii au stabilit un record de unităţi vândute, la nivel mondial au fost livrate doar 2530 de maşini. Dintre acestea, 1128 au fost exemplare Aventador Coupe şi Roadster, ceea ce înseamnă că producţia noii versiuni înseamnă aproximativ jumătate din vânzările anuale ale supercarului.

Comentarii (1)

  • gigi_valoare
    Pfoai, sper sa nu fie prea tarziu sa dau o precomanda!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru