Loeb va concura la Goodwood cu Peugeot 208 T16 Pikes Peak pentru a doborî recordul

de Daniel Popescu
Joi, 20.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb a confirmat prezenţa la Festivalul Vitezei de la Goodwood, acolo unde va încerca cu un Peugeot 208 T16 Pikes Peak să doboare recordul stabilit de Nick Heidfeld în 1999.

Organizatorii Festivalului Vitezei de la Goodwood, un eveniment auto anual care are loc în Marea Britanie şi reuneşte numeroase personalităţi din lumea sporturilor cu motor, au anunţat joi participanţii la ediţia din acest an.

Printre numele sonore se numără şi cel al nonuplului campion mondial de raliuri Sebastien Loeb, care va participa la eveniment cu Peugeot 208 T16 Pikes Peak, maşina cu care a doborât recordul în populara cursa de la Pikes Peak.

Fără îndoială, obiectivul francezului va fi doborârea actualului record de 41.6 secunde, stabilit de Nick Heidfeld în 1999 la volanul unui monopost McLaren MP4-13 de Formula 1.

Pe lângă Loeb, la Festivalul Vitezei îşi vor face apariţia, printre alţii, şi Alain Prost, Emerson Fittipaldi, Richard Petty, Jacky Ickx şi John Surtees, ultimul urmând să urce la volanul unui Ferrari 158 cu care a câştigat titlul mondial în Formula 1 în sezonul 1964.

 Reportaj: Haosul dulce de la Goodwood

Ediţia din acest an a Goodwood Festival of Spped va avea loc în perioada 26-29 iunie.

Via F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru