Mansory Mourinho – un supercar de 750 de cai, dedicat antrenorului Jose Mourinho

de Bogdan Mirică
Luni, 16.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mansory a anunţat că va da naştere unui supercar botezat Mourinho. El va fi dezvoltat de la zero cu ajutorul unei companii ruseşti, specializată în producţia de bijuterii. Maşina va purta numele celebrului antrenor de fotbal.

Jose Mourinho. Numele celui mai în vogă antrenor al momentului. Sinonim până acum cu fotbalul, numele lui Mourinho va deveni, începând cu anul viitor, şi sinonim cu maşinile puternice.

Mansory, celebrul tuner german, a promis că va da naştere unui supercar exclusivist, construit de la zero, al cărui nume va fi, simplu, Mourinho. Nu este o coincidenţă de nume, Mansory alegând intenţionat numele celui mai controversat antrenor al ultimului deceniu.

În încercarea sa de a aduce pe piaţă un model sportiv unic, tunerul german şi-a unit forţele cu ruşii de la Raff House, specializaţi în producţia de ceasuri şi bijuterii. Potrivit acestora, supercarul Mourinho va beneficia de o caroserie din fibră de carbon, dar şi de prize de ventilaţie din aluminiu, placate cu crom. Aceste prize de ventilaţie vor avea o nuanţă extrem de greu de obţinut.

Esential 750 de cai putere va avea supercarul oferit de Mansory.
Mansory promite deja 750 de cai putere sub capotă, combinaţi cu un interior de lux, personalizat de Raff House.
de asemenea, ruşii susţin că modelul va putea combina puterea şi performanţele unui Ferrari cu rafinamentul şi confortul unui Aston Martin.

Producţia va fi limitată la numai 11 exemplare, primul dintre ele fiind deja promis antrenorului Jose Mourinho. Un prim teaser dezvăluie o frântură din caroseria modelului. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru