Mazda va dubla producţia de transmisii Skyactiv pentru a face faţă cererii

de Sebastian Toma
Miercuri, 03.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a anunţat că-şi va dubla producţia de transmisii Skyactiv până în 2014. Creşterea va fi progresivă, pentru a răspunde cererii pentru noile sale modele şi pentru a acoperi nevoile noii sale fabrici din Mexic.

Esential 750.000 de transmisii Skyactiv produce Mazda în fiecare an la fabrica sa din Hofu, Japonia.
Mazda va dubla producţia de transmisii Skyactiv, anunţă reprezentanţii companiei. Măsura este luată preventiv, pentru a răspunde cererii pe care japonezii o aşteaptă pentru noile sale modele. Mai precis, gamele Mazda6, Mazda3 şi CX-5 folosesc transmisii Skyactiv, a căror construcţie aduce o masă mai redusă decât unităţile pe care le înlocuiesc şi livrează performanţe superioare. În prezent, Mazda produce 750.000 de transmisii Skyactiv pe an, la fabrica sa din Hofu, Japonia, dar va creşte producţia la 1.14 milioane de unităţi până în 2014.

Ulterior, Mazda va deschide o uzină în Thailanda, unde va produce atât automobile, cât şi componente auto. Printre componentele pe care vor să le producă japonezii se numără şi transmisiile Skyactiv. Începând cu jumătatea anului 2015, Mazda va avea în Thailanda o uzină capabilă să producă încă 400.000 de transmisii pe an.

Atât uzina din Japonia, cât şi uzina din Thailanda vor livra transmisii Skyactiv la facilităţile Mazda din toată lumea.

Urmareste Automarket
Mazda va deschide în 2014 o uzină în Mexic, unde va produce automobile pentru piaţa locală şi pentru piaţa din Statele Unite ale Americii. Analiştii din industrie consideră că respectiva uzină este principalul motiv pentru dublarea producţiei de transmisii Skyactiv. Noua generaţie de transmisii automate Skyactiv prezintă o economie de carburant de şapte procente în raport cu unităţile precedente.

Via Mazda

Comentarii (1)

  • o automata ceva cu dublu ambreiaj ??? nimic se pare
    8 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru