McLaren 720S Stealth va fi produs într-un singur exemplar: ediția specială a fost inspirată de culorile lui McLaren F1 GTR

de Cornel Șocariciu
Marti, 20.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a lansat o ediție specială dedicată supercarului 720S. Denumită Stealth, aceasta va fi produsă într-un singur exemplar și promite o caroserie vopsită în culoarea Sarthe Grey, nuanță inspirată de cea utilizată pe exemplarul F1 GTR care s-a impus în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1995.

Divizia McLaren Special Operations (MSO) a pregătit un o ediție specială dedicată modelului 720S. Conform oficialilor producătorului britanic, versiunea poartă numele de McLaren 720S Stealth și va fi produsă într-un singur exemplar.

Noul 720S Stealth a fost vopsit în nuanța Sarthe Grey, o culoare inspirată din cea utilizată de britanici pe exemplarul McLaren F1 GTR care s-a impus în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1995. Pentru a accentua liniile supercarului britanic, divizia MSO a mizat pe elemente vopsite în roșu (Vermillion Red), iar timpul necesar pentru realizarea acestor tușe a fost de aproximativ 200 de ore. Aceeași nuanță de roșu este prezentă și la nivelul jantelor.

Tot la exterior, britanicii au pregătit câteva elemente din fibră de carbon care fac parte dintr-un pachet estetic special. Prizele de aer frontale, suportul oglinzilor laterale și carcasele oglinzilor laterale sunt doar câteva dintre elementele din fibră de carbon trecute de britanici pe fișa lui 720S Stealth.

La interior, McLaren mizează pe scaune sport îmbrăcate în Alcantara, cusături de culoare roșie și accesorii din fibră de carbon.

Oficialii McLaren nu au oferit informații suplimentare cu privire la motorizarea lui 720S Stealth, semn că inginerii nu au adus modificări în dreptul acestui "capitol".

În aceste condiții, ediția unicat oferă 720 CP și 770 Nm mulțumită unui V8 biturbo de 4.0 litri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru