McLaren P1, primele imagini oficiale

de Sebastian Toma
Miercuri, 06.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a prezentat primele imagini oficiale ale supercarului P1. Modelul din Woking are un bord digital şi a păstrat aproape toate trăsăturile conceptului.

McLaren a publicat un clip teaser al noului P1, alături de o imagine a ceasurilor de bord. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva şi va avea un şi un mod "Race", alături de care şoferul va putea dezlţănui toţi caii din dotare fără intervenţia sistemelor electronice. Tot în modul Race, şoferul va avea un afişaj inspirat din Formula 1, ilustrat în imaginea doi din galeria foto. Acest mod activează şi un şir de lumini amplasate deasupra bordului, care funcţionează ca un indicator de schimbare a treptelor.

În ciuda nivelului ridicat de putere al lui P1 şi a abilităţilor sale pe circuit, modelul va rămâne un vehicul cu drept de circulaţie pe drumurile publice. Astfel, clienţii vor avea acces la un automobil cu tehnologie din motorsport, dar cu fiabilitate şi confort demne de orice supercar de top. Printre partenerii tehnici ai McLaren Automotive se numără companii precum Akebono, AkzoNobel, ExxonMobil şi Pirelli.

Via Newspress (înreg.)

Comentarii (2)

  • OZN....o sa fie un vis pe roti.
    7 0
  • cunoscatoru'
    Parca este facuta pentru niste pusti care joaca NFS , primul lor model
    mi se pare de departe mult mai reusit, din acest motiv acela o sa ramana o masina clasica in istoria automobilului .
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru