Mercedes lansează trei modele aniversare pentru a sărbători cei 50 de ani împliniți de divizia de performanță AMG

de Bogdan Mirică
Miercuri, 22.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes sărbătorește 50 de ani de la înființarea diviziei AMG cu lansarea a trei modele speciale: Mercedes GT C Roadster Edition 50, Mercedes-AMG C63 Cabriolet Ocean Blue Edition și Mercedes-AMG C43 4Matic Coupe Night Edition.

Anul acesta are o încărcătură specială pentru divizia de performanță Mercedes AMG. Inginerii din Affalterbach sărbătoresc 50 de ani de existență, jumătate de secol în care au construit mașini rapide pe baza modelelor de serie și nu numai.

În acest context, Mercedes AMG caută să marcheze vârsta venerabilă cu ediții speciale lansate pe tot parcursul anului. Cele mai noi motive de sărbătoare sunt Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50, Mercedes-AMG C63 Cabriolet Ocean Blue Edition și Mercedes-AMG C43 4Matic Coupe Night Edition.

Mercedes GT C Roadster Edition 50

Roadsterul Mercedes GT C Edition 50 este oferit în două nuanțe de caroserie: Designo Graphite Grey Magno și Designo Cashmere White Magno. Indiferent de alegere, pachetul exterior este completat de accente cromate negre, vizibile la nivelul spoilerului frontal, al pragurilor laterale, al deflectorului, al grilei radiatorului și al evacuării.

Nu lipsesc nici jantele forjate Edition 50 AMG, pielea Nappa de culoare neagră, cusută cu model diamantat, volanul AMG Performance și un pachet AMG Interior Night.

Doar 500 de exemplare vor fi produse, însă Mercedes nu a anunțat prețul lor.

Mercedes-AMG C63 Cabriolet Ocean Blue Edition

Urmareste Automarket
Mercedes-AMG C63 Cabriolet Ocean Blue Edition, disponibil și în versiunea mai puternică C63 S Cabriolet, primește un acoperiș din pânză în culoarea albastră. Aceeași nuanță se regăsește și la nivelul spoilerului frontal, în deflectorul posterior și la nivelul jantelor.

Tratamentul cromatic poate fi comandat și în culorile Designo Cashmere White Mango și Designo Selenite Grey Magno. Producția acestei ediții speciale va fi limitată la numai 150 de exemplare.

Mercedes-AMG C43 4Matic Coupe Night Edition

Nu în ultimul rând, Mercedes-AMG C43 4Matic Coupe Night Edition, disponibil și în variantă decapotabilă, primește o grilă cu efect diamantat, jante de 19 inch din aliaj cu finisaj negru mat și un spoiler personalizat cu aceeași nuanță. Nu lipsesc pragurile laterale, o extensie a spoilerului spate și un mic eleron montat pe portbagaj.

Noile ediții limitate vor fi disponibile pentru comandă la începutul lui martie, urmând ca livrările să debuteze în iulie 2017.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru