Stiri Motorsport

Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Motorsport | 1 comentariu

Peugeot va reveni în Cursa de 24 de ore de la Le Mans: francezii vor concura în Campionatul Mondial de Anduranță din 2022

Peugeot a confirmat că va reveni în 2022 în Campionatul Mondial de Anduranță și, implicit, în Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Francezii vor concura la clasa hypercar-uri, acolo unde și-au anunțat prezența și Toyota și Aston Martin.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Motorsport | 3 comentarii

Raliul Australiei, anulat din cauza incendiilor de vegetație: Hyundai câștigă primul său titlu la constructori

Organizatorii Raliului Australiei au anunțat că evenimentul programat în perioada 14-17 noiembrie va fi anulat din cauza incendiilor de vegetație din regiune. În urma acestei decizii, Hyundai câștigă titlul la constructori.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Motorsport | 1 comentariu

Ott Tanak, noul campion mondial de raliuri, se desparte de Toyota: estonianul a semnat cu Hyundai

Ott Tanak a semnat pe o perioadă de doi cu Hyundai. Astfel, pilotul estonian părăsește Toyota, echipa cu care a câștigat primul său titlu de campion mondial de raliuri.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Motorsport | 1 comentariu

Detalii despre Toyota GR Supra GT4: modelul de curse are 435 de cai putere și va fi disponibil din martie 2020

Toyota a anunțat că modelul de curse GR Supra GT4 pentru clasa GT4 va avea un motor de 3.0 litri și 435 de cai putere, alături de o cutie de viteze automată cu 7 trepte. Vânzările vor începe în martie 2020.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Ott Tanak a devenit campion în urma performanței din Spania. Estonianul încheie dominația de 15 ani a piloților francezi

Ott Tanak reușește să oprească dominaților piloților francezi din WRC. Dacă în ultimii 15 ani, Loeb și Ogier au câștigat fără întrerupere, estonianul reușește să se impună în sezonul actual ca urmare a performanței din penultima etapă desfășurată în Spania.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Motorsport | 1 comentariu

Alonso va concura în Raliul Dakar 2020: spaniolul va conduce un Toyota Hilux în competiția din Arabia Saudită

Fernando Alonso va concura în Raliul Dakar 2020 alături de Toyota și îl va avea drept coechipier pe Marc Coma. Competiția va avea loc pentru prima oară în Arabia Saudită.
Luni, 21 Octombrie 2019 | Motorsport

Ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally se desfășoară sâmbăta aceasta în Capitală: un fost pilot în WRC va concura cu un model electric

Ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, în București. Anul acesta, competiția stradală include și o grupă dedicată exclusiv modelelor electrice.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Motorsport | 2 comentarii

Campionatul Mondial de Raliuri: Ott Tanak câștigă etapa din Marea Britanie. Petter Solberg se impune în categoria WRC 2

Estonianul Ott Tanak a câștigat etapa din Mondialul de Raliuri desfășurată în Marea Britanie. Petter Solberg, campion mondial în 2003, a concurat pentru ultima oară într-o etapă de WRC și s-a impus în categoria WRC 2. Totodată, Kalle Rovanpera se impune în cadrul WRC 2 Pro și câștigă campionatul cu două etape înainte de finalul sezonului.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Motorsport | 1 comentariu

Calendarul Campionatului Mondial de Raliuri pentru 2020: Kenya, Noua Zeelandă și Japonia sunt noutățile pregătite pentru sezonul viitor

Anul viitor, Campionatul Mondial de Raliuri va include 14 runde. Pe lista noutăților se află etapele din Kenya, Noua Zeelandă și Japonia.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Motorsport | 1 comentariu

Dublă pentru Citroen în Raliul Turciei: francezul Sebastien Ogier câștigă etapa din Campionatul Mondial de Raliuri

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Turciei. Francezul obține astfel a treia victorie a sezonului și urcă pe locul secund în clasamentul general. Poziția a doua din Tucia a fost ocupată de Esapekka Lappi, coechipierul francezului în cadrul Citroen. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat norvegianul Andreas Mikkelsen (Hyundai).
Joi, 29 August 2019 | Motorsport

Porsche a prezentat noul monopost de Formula E 99X Electric: nemții vor debuta în competiția de electrice în sezonul 2019-2020

Porsche 99X Electric, monopostul electric cu care constructorul german va concura în ediția 2019-2020 a Formulei E, a fost prezentat oficial. Echipa Porsche din acest an va fi formată din piloții Neel Jani și Andre Lotterer.
Luni, 26 August 2019 | Motorsport | 5 comentarii

Triplă pentru Toyota în Raliul Germaniei: Ott Tanak câștigă etapa din WRC

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Germaniei și și-a trecut în cont a cincea victorie a senzonului. Pe locul secund a încheiat Kris Meeke, în timp ce podiumul a fost completat de Jari-Matti Latvala. Toate cele trei echipaje fac parte din echipa Toyota Gazoo Racing WRT.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 August 2019 | Motorsport

5 echipaje au concurat în competiția dedicată mașinilor electrice la Sibiu Rally România 2019: Alex Filip și Cristiana Oprea au câștigat cu un Renault Zoe

Echipajul format din Alex Filip și Cristiana Oprea a câștigat competiția dedicată mașinilor electrice din cadrul Sibiu Rally România la volanul unui Renault Zoe.
Sambata, 10 August 2019 | Motorsport

McLaren anunță un sezon complet în IndyCar în 2020: britanicii vor avea un parteneriat cu Chevrolet

McLaren va avea un sezon complet în IndyCar în 2020, pentru prima dată din 1979 încoace, în urma unui parteneriat cu Arrow Schmidt Peterson Motorsports și Chevrolet, potrivit unui anunț al constructorului britanic. Încă sub contract cu McLaren, Fernando Alonso ar putea avea o nouă șansă la câștigarea cursei Indianapolis 500 cu ajutorul noii echipe Arrow McLaren Racing SP.
Sambata, 10 August 2019 | Motorsport

Sibiu Rally România are și în acest an o competiție dedicată mașinilor electrice: echipajele vor parcurge 360 de kilometri în perioada 15-17 august

Sibiu Rally România, competiția de regularitate dedicată mașinilor clasice, va avea și în acest an o clasă specială pentru mașini electrice, care vor parcurge în total 360 de kilometri în perioada 15-17 august.
Luni, 05 August 2019 | Motorsport | 1 comentariu

Red Bull Romaniacs 2019: cea mai dură competiție de hard enduro din lume a fost câștigată de un german în vârstă de 21 de ani

Manuel Lettenbichler a devenit la 21 de ani cel mai tânăr câștigător al Red Bull Romaniacs. Neamțul a câștigat cea mai dură competiție de hard enduro din lume la zece ani de la victoria obținută de tatăl său, Andreas Lettenbichler.
Luni, 05 August 2019 | Motorsport | 1 comentariu

Estonianul Ott Tanak câștigă Raliul Finlandei: Esapekka Lappi și Jari-Matti Latvala au completat podiumul

Ott Tanak s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Finlanda, aceasta fiind a patra victorie a estonianului din actualul sezon. Pilotul Toyota ocupă prima poziție în clasamentul general cu un avans de 22 de puncte.
Vineri, 02 August 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier se retrage din WRC la sfârșitul sezonului 2020: francezul cu șase titluri de campion mondial nu va părăsi complet motorsportul

Pilotul francez Sebastien Ogier a anunțat că la finalul sezonului 2020 se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri. Ogier deține șase titluri de campion mondial, iar în prezent concurează alături de Citroen.
Joi, 18 Iulie 2019 | Motorsport

Skoda a demarat livrările noii versiuni Fabia R5 Evo: modelul destinat raliurilor a primit modificări de ordin tehnic, dar și elemente exterioare noi

Skoda a început livrările modelului Fabia R5 Evo. Echipa de raliuri TGS Worldwide, deținută de Toni Gardemeister, fost pilot de uzină Skoda, este prima care va beneficia de serviciile modelului din Mlada Boleslav.
Marti, 16 Iulie 2019 | Motorsport

Premieră în motorsportul autohton: un echipaj românesc 100% feminin concurează într-o etapă din Campionatul European de Raliuri

Echipajul format din Cristiana Oprea și Diana Hațegan va concura în cadrul Rally di Roma Capitale din Italia. Este pentru prima dată când un echipaj 100% feminin din România participă într-o etapă din cadrul Campionatului European de Raliuri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru