Stiri Motorsport

Miercuri, 25 Martie 2020 | Motorsport

Noutăți în Campionatul Mondial de Raliuri: etapele din Portugalia și Sardinia au fost amânate

Reprezentanții FIA au anunțat că etapele din Campionatul Mondial de Raliuri programate în Portugalia și Sardinia vor fi amânate din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Iniția, etapa din Portugalia a fost programată pentru finalul lunii mai, în timp ce Raliul Sardiniei ar fi trebuit să înceapă în 4 iunie.
Joi, 19 Martie 2020 | Motorsport

Cursa de 24 de ore de la Le Mans, amânată pentru luna septembrie: datele celorlalte etape vor fi anunțate ulterior

Cursa de 24 de ore de la Le Mans programată în luna iunie a fost amânată pentru luna septembrie din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Datele celorlalte etape din Campionatul Mondial de Anduranță vor fi anunțate ulterior.
Luni, 16 Martie 2020 | Motorsport

Spectacol în prima etapă de sim racing a competiției Racing League România: peste 11.000 de fani au urmărit cursele de duminică

Prima etapă a sezonului din competiția de sim racing Racing League România a oferit spectacol pentru cei peste 11.000 de fani care au urmărit cursele pe pagina de Facebook BMW România.
Duminica, 15 Martie 2020 | Motorsport | 1 comentariu

Sebastien Ogier câștigă Raliul Mexicului: prima victorie a francezului alături de Toyota

Francezul Sebastien Ogier a câștigat Raliul Mexicului. Etapa, programată inițial pe parcursul a patru zile, a fost scurtată ca urmare a măsurilor de călătorie tot mai drastice cauzate de pandemia de coronavirus Covid-19. Podiumul a fost completat de Ott Tanak și Teemu Suninen.
Sambata, 14 Martie 2020 | Motorsport | 7 comentarii

Noul sezon al competiției de sim racing Racing League România începe duminică: peste 70 de concurenți vor lupta pentru victorie cu BMW M3 E30 DTM

Duminică începe al cincilea sezon al competiției de sim racing Racing League România, care adună la start peste 70 de concurenți care vor lupta pentru victorie cu BMW M3 E30 DTM. Toate cursele noului sezon sunt transmise în direct pe Facebook.
Luni, 17 Februarie 2020 | Motorsport | 1 comentariu

Elfyn Evans câștigă Raliul Suediei: Ott Tanak și Kalle Rovanpera completează podiumul

Elfyn Evans (Toyota) a câștigat Raliul Suediei și își trece în cont a doua victorie a carierei sale în WRC. O altă surpriză majoră a fost prezența tânărului Kalle Rovanpera (19 ani) pe poziția a treia a clasamentului general.
Miercuri, 05 Februarie 2020 | Motorsport

Schimbările climatice afectează Raliul Suediei: etapa de WRC va avea un traseu semnificativ mai scurt din cauza lipsei de zăpadă

Organizatorii Raliului Suediei au decis să scurteze semnificativ traseul etapei din Campionatul Mondial de Raliuri de săptămâna viitoare, ca urmare a cantității foarte reduse de zăpadă.
Marti, 04 Februarie 2020 | Motorsport | 1 comentariu

Formula E a publicat imagini cu noul monopost: debutul este programat pentru sezonul 2020-2021

Competiția de monoposturi electrice Formula E a prezentat o serie de imagini cu monopostul care va fi utilizat începând din sezonul 2020-2021.
Duminica, 26 Ianuarie 2020 | Motorsport | 1 comentariu

Thierry Neuville câștigă Raliul Monte Carlo: Sebastien Ogier și Elfyn Evans au completat podiumul

Thierry Neuville a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de 12.6 secunde în fața francezului Sebastien Ogier. Elfyn Evans termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața finlandezului Esapekka Lappi.
Marti, 21 Ianuarie 2020 | Motorsport

Noul Renault Clio Rally R2: modelul dedicat raliurilor debutează în etapa din Monte Carlo

Renault a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Clio Rally. Modelul destinat raliurilor va putea fi văzut în premieră în cadrul Raliului Monte Carlo, eveniment în cardul căruia Clio Rally va avea rol de mașină de deschidere.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Motorsport | 1 comentariu

Modificări în calendarul Campionatului Mondial de Raliuri: organizatorii renunță la etapa din Chile și reprogramează Raliul Argentinei

Oficialii FIA au decis să elimine etapa din Chile din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri. Organizatorii raliului din America de Sud au fost cei care au inițiat această procedură ca urmare a tensiunilor politice din țară.
Vineri, 17 Ianuarie 2020 | Motorsport | 5 comentarii

Carlos Sainz se impune în Raliul Dakar 2020. Românul Mani Gyenes câștigă categoria Malle Moto, dedicată riderilor fără asistență tehnică

Carlos Sainz a câștigat ediția din acest an a Raliului Dakar și își trece în cont a treia victorie în cea mai dură competiție de rally-raid din lume. Riderul român Mani Gyenes se impune în categoria Malle Moto. Și Mani ajunge la a treia victorie în Dakar după cele din 2011 și 2015 la clasa Maraton.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2020: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri ale sezonului

M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele trei echipe care se vor duela în 2020 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care vor concura în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Motorsport | 2 comentarii

Raliul Dakar 2020: Toyota și Mini se luptă pentru supremație în cea mai dură etapă de rally raid din lume

Cea mai dură competiție de rally raid din lume a debutat la finalul săptămânii trecute. Raliul Dakar 2020 se desfășoară în premieră în Arabia Saudită, iar concurenții vor avea de parcurs peste 7.800 de kilometri. Anul acesta, România este reprezentată de riderii Emanuel Gyenes și Marcel Butuza.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Motorsport | 1 comentariu

Extreme E Series, competiția de off-road cu vehicule electrice, va debuta în 2021: organizatorii au pregătit 5 etape

Organizatorii Extreme E Series, competiția de off-road cu mașini electrice, au publicat calendarul sezonului inaugural. Competiția va debuta în 2021 și va include cinci etape care se vor desfășura în regiunile puternic afectate de încălzirea globală.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Motorsport | 4 comentarii

Modificări în Mondialul de Raliuri: din 2022 modelele vor avea sistem hibrid de propulsie cu motor electric de 136 CP

FIA a pregătit câteva modificări în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri. Din 2022, mașinile care vor concura în grupa de top vor fi echipate cu sistem hibrid de propulsie.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier semnează cu Toyota pentru sezonul 2020 al Campionatului Mondial de Raliuri: Elfyn Evans și Kalle Rovanpera completează echipa niponă

Toyota Gazoo Racing a anunțat echipajele pe care le vom vedea sub culorile niponilor în ediția 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri. Sebastien Ogier, Elfyn Evans și Kalle Rovanpera sunt cei trei piloți care vor lua startul alături de Toyota.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Motorsport | 7 comentarii

Citroen se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri: "Decizia a fost luată din cauza plecării lui Ogier la Toyota"

Citroen a anunțat că se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri din cauza faptului că a rămas fără niciun pilot de top ca urmare a deciziei lui Sebastien Ogier de a pleca la rivalii de la Toyota.
Vineri, 15 Noiembrie 2019 | Motorsport | 1 comentariu

Situație incertă la Citroen pentru WRC: francezii "discută despre participarea lui Ogier în 2020", deși acesta are deja contract

Incertitudinile cu privire la participarea Citroen în sezonul 2020 al Campionatului Mondial de Raliuri au luat amploare după ce echipa a confirmat că discuta despre situația lui Sebastien Ogier, care are deja contract pentru anul viitor.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Motorsport

Lovitură dură pentru Campionatul Mondial de Raliuri: Citroen s-ar putea retrage din competiție

Surse apropiate Citroen spun că producătorul francez s-ar putea retrage din Campionatul Mondial de Raliuri. Decizia vine la doar câteva ore de la anunțul făcut de Peugeot cu privire la revenirea în Campionatul Mondial de Anduranță.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru