Nissan a publicat prima imagine teaser a noului său pick-up

de Sebastian Toma
Luni, 02.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan se pregăteşte să lanseze un nou pick-up, publicând pe contul oficial de Instagram o imagine teaser a viitorului model. Cel mai probabil, vorbim despre o nouă generaţie a lui Navara.

Nissan va prezenta un nou pick-up peste nouă zile, după cum ne anunţă reprezentanţii constructorului japonez cu ajutorul contului de instagram oficial al mărcii. Mai precis, vorbim despre o imagine teaser publicată în cursul zilei de astăzi pe respectiva platformă de socializare, care prezintă silueta unui model pick-up şi o parte frontală de Nissan din care distingem cu uşurinţă un set de lumini de zi cu LED-uri, o grilă frontală de dimensiuni generoase şi o capotă lungă, cu două nervuri pronunţate. Plafonul prezintă şi el un set de bare de amarare pentru accesorii.

Preţuri pentru noul Nissan Qashqai: start de la 18.690 euro

Cel mai probabil, este vorba despre un succesor al modelului Navara, lansat în 2008 şi actualizat în 2010. Noul model va prelua partea frontală rezervată modelelor Nissan cu abilităţi off-road, lansată cu noile X-Trail şi Qashqai. La rândul lor, cele două modele au mers mai departe să inspire partea frontală a lui Pulsar, hatchback-ul compact pe care îl vor lansa japonezii pentru a se lupta din nou cu Volkswagen Golf.

Respectiva parte frontală se numeşte "V-Motion" şi înlocuieşte vechiul "kamishimo".

Nissan Pulsar: japonezii au de acum un rival pentru Golf, Focus şi Astra

Ne aşteptăm ca viitorul pick-up de la Nissan să poarte o parte din trăsăturile noului X-Trail, în special la nivelul părţii frontale.

Urmareste Automarket
Odată cu modificările estetice, noul pick-up al japonezilor este aşteptat să aducă îmbunătăţiri la interior, motorizări şi la nivelul dotărilor tehnologice. Sunt şanse ca japonezii să introducă tehnologiile din gama Safety Shield şi pe acest model, în speranţa de a fi primul producător din segment care abordează asemenea sisteme, strategie abordată cu Qashqai şi Note atunci când cele două modele au primit tehnologia Around View Monitor, respectiv Nissan Safety Shield.

Interviu cu Victor Nacif, vicele de design Nissan: "Juke a fost un risc enorm.

Dar noi, cei de la Nissan, iubim riscul"

Via Carscoops | Nissan 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru