Noua generaţie de maşini britanice premium: Aston Martin va lansa 10 modele noi până în 2021

de Daniel Popescu
Marti, 31.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin îşi va împrospăta gama de modele cu 10 modele noi care vor apărea pe piaţă în următorii 5 ani.

Gama de modele a celor de la Aston Martin ajunge treptat la maturitate, iar constructorul britanic de maşini premium are nevoie de ceva proaspăt, mai ales că nu traversează o perioadă excelentă din punct de vedere financiar.

Pentru a se bucura din nou de succes, britanicii sunt pregătiţi să investească circa 700 de milioane de lirte sterline, echivalentul a circa 920 de milioane de euro, pentru a relansa complet gama de modele.

Primul pe listă este noul Aston Martin DB11, care va fi echipat cu motor biturbo V12 şi care va fi urmat în 2017 de versiunea decapotabilă Aston Martin DB11 Volante. De asemenea, noul Aston Martin Vantage, care va utiliza un motor Mercedes V8 twin-turbo de 4.0 litri, va fi lansat în cursul anului următor şi va fi urmat de o versiune cabrio în 2018.

Urmareste Automarket
În acelaşi an urmează să apară o versiune electrică a modelului Aston Martin Rapide, dar şi un Aston Martin DBS care va înlocui modelul Vanquish, plus o versiune cabrio a acestuia.

O serie de zvonuri indica faptul că producătorul britanic este interesat să dezvolte inclusiv un supercar hibrid cu o putere de peste 1.000 de cai putere, dar şi un SUV pe nume DBX care să fie disponibil în versiuni cu motor V8 sau pur electric.

Nu în ultimul rând, englezii vor lansa şi un înlocuitor pentru Aston Martin Rapide.

Via Vroom

Comentarii (1)

  • Ma bucur ca mai pastreaza esenta pura V12. Altii se limiteaza la V8-uri....
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru