Noul Bentley Continental GT3 debutează pe circuitul de la Monza în acest weekend: versiunea de competiții produce peste 550 de cai putere

de Cornel Șocariciu
Joi, 19.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Bentley Continental GT3 va debuta în acest weekend pe circuitul de la Monza, Italia. Versiunea de circuit are un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce peste 550 de cai putere.

Primele imagini cu noul Bentley Continental GT3 au fost publicate la finalul anului trecut. Dar debutul pe circuit va avea loc weekend-ul acesta la Monza, Italia.

Bentley Team M-Sport concurează în etapa de trei ore din cadrul Blancpain GT Series Endurance Cup cu două exemplare Continental GT3. Guy Smith, Steven Kane și Jules Gounon vor pilota exemplarul cu numărul 8 de concurs, iar Andy Soucek, Maxime Soulet și Vincent Abril vor putea fi văzuți la bordul mașinii cu numărul 7 de concurs.

Britanicii au reușit să scadă masa totală a modelului destinat circuitelor de la 2.250 de kilograme (versiunea de stradă) la mai puțin de 1.300 de kilograme. Așa cum era de așteptat, inginerii au mizat pe elemente de caroserie din fibră de carbon, dar și pe un interior dedicat exclusiv competițiilor.

Sub capota lui Continental GT3 se află un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce peste 550 de cai putere. Suspensia, sistemul de frânare și cel de evacuare au fost modificate și gândite special pentru un vehicul de circuit.

Comentarii (1)

  • someone
    sant curios la ce turatie e dezvoltata puterea....as zice ca undeva intre 4500 si 5000 rpm
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru