Opel Adam by Bryan Adams - ediţie specială limitată la doar 10 unităţi

de Bogdan Mirică
Miercuri, 18.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel şi Bryan Adams lansează o ediţie specială a modelului Adam. Maşina vine cu o nuanţă unică de caroserie şi o producţie limitată la numai 10 exemplare.

Opel continuă seria ediţiilor limitate bazate pe modelul Adam cu o nouă creaţie. În prag de sărbători, Bryan Adams şi constructorul din Russelsheim au dezvăluit o ediţie specială dedicată cântăreţului canadian.

Botezat cum altfel decât Adam by Bryan Adams, modelul vine cu o caroserie vopsită în camuflaj de culoare închisă. Şi blocurile optice au devenit fumurii pentru a fi în ton cu nuanţa caroseriei, în vreme ce geamurile au căpătat şi ele o tentă mai închisă. Aspectul general este completat şi de un set de jante de culoare neagră.

Esential 10 exemplare Opel Adam by Bryan Adams vor fi produse.
Pentru a insufla şi un caracter exclusivist ediţiei speciale, Opel a anunţat că doar 10 exemplare Adam by Bryan Adams vor fi produse. Preţul lor este încă necunoscut, însă ceea ce se cunoaşte cu siguranţă este destinaţia banilor strânşi în urma comercializării.

Potrivit oficialilor Opel, suma strânsă în urma vânzării va fi donată Fundaţiei Bryan Adams.

Scopul lor va fi acela de a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor la nivel global şi de a ajuta persoanele din zone defavorizate.

Alături de ediţia limitată, Bryan Adams va face şi un calendar alături de alte ediţii speciale Opel Adam, calendar vândut, de asemenea, în scopuri caritabile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru