Opel Insignia facelift se lansează la sfârşitul săptămânii cu navigaţie în limbă română

de Bogdan Mirică
Luni, 04.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel Insignia facelift se va lansa oficial în România la sfârşitul acestei săptămâni. Odată cu restilizarea, modelul german primeşte şi navigaţie în limba română.

Opel a anunţat că sfârşitul acestei săptămâni va marca debutul oficial al noului Insignia facelift pe piaţa din România. Modelul german, expus în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, va marca lansarea autohtonă printr-un concert Horia Brenciu, dedicat publicului larg în data de 8 octombrie, în piaţa Constituţiei. Weekendul va fi apoi rezervat unei operaţiuni porţi deschise, în toate showroom-urile Opel din ţară.

Opel Insignia facelift - preţuri pe piaţa din România

Faceliftul aduce noutăţi importante şi pentru publicul din România. Clienţii din ţara noastră vor avea acces la un meniu în limba română şi chiar la o navigaţie capabilă să ofere instrucţiuni autohtone. Aşadar, celebrul „you have reached your destination” va fi înlocuit cu tradiţionalul „aţi ajuns la destinaţie.

Urmareste Automarket
Sistemul are instalate toate hărţile Europei, actualizări fiind disponibile ulterior.
Informaţii precum limitările de viteză aplicate anumitor segmente de drum sunt înregistrare de sistemul Opel Eye, ce le integrează în comunicare. Alături de alte date de trafic, acestea pot fi redate datorită camerelor ce identifică indicatoarele rutiere şi oferă astfel şoferului instrumentele necesare.

Interiorul a crescut serios din punct de vedere calitativ, iar lista de gadget-uri s-a extins odată cu introducerea unui ecran color tactil cu dimensiunea de 8 inch, cel mai mare din segment, şi cu dispozitivul touchpad, montat pe consola centrală. Acesta permite aceleaşi interacţiuni ca şi ecranul tactil.

Comentarii (4)

  • cat de bine poate sa arate masina asta... spatele a fost imbunatatit iar interiorul, dpmdv arata cu mult peste bmw, mercedes, audi (triada asta pune niste tablete sus, pe consola centrala, parca-s chinezarii). in schimb, opel s-a chinuit ceva si a integrat foarte frumos navigatia. au pus si un display foarte mare in locul vitezometrului... uitandu-ma pe pozele de la interior as zice ca opel e marca premium si bmw e marca de volum. spre deosebire de grupul vag care vrea sa ne scoata la pensie cu liniile lor de design, altii chiar isi dau interesul (opel, kia-hyundai, honda, mazda mai nou).
    10 5
  • Insignia face-lift arata foarte bine, exterior si interior, dar Opel este premium uitandu-te la poze, in realitate luat la bani marunti va fi in urma celor amintiti de tine la destule capitole, gadget-urile de la interior nu transforma pur si simplu o masina obisnuita in una premium, la fel si la kia, arata ele bine si la interior, unele, dar trebuie sa si mearga si sa se simta ca un premium.
    2 3
  • ma refeream strict ca design, nu la calitatea materialelor. e clar ca opel nu are ca rivali bmw, audi, etc, opel e marca de volum iar chestia asta se vede si pe configuratoare. decat sa-mi iau o masina cu plastice de calitate dar care nu ma impresioneaza ca design, mai bine imi iau una mai slab calitativa (diferentele oricum nu-s asa de mari, plus ca iesi mai ieftin) dar care imi place. all in all, cred ca opel insignia va avea succes (daca era facuta de vw..., cu marketingul lor ajungeau departe)
    1 0
  • Faci greseala sa faci comparatie la preturi, asa tot timpul exista variante mai ieftine, dar o Insignia nu se va conduce niciodata ca un seria 3 si nu va avea confortul unui clasa C, dincolo de imaginea marcilor, exista diferente destul de mari intre Opel si Bmw si Mercedes, nu doar la calitatea materialelor si la sigla de pe capota, eu iti zic sa mergi cu toate si daca spui ca nu sunt mari diferente inseamna ca nu esti sincer, dar repet, Insignia chiar este o masina reusita.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru