Pe spatele SUV-urilor: Ferrari vrea să-și dubleze profitul cu ajutorul viitorului crossover

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Miercuri, 02.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Până în 2022, Ferrari vrea să-și dubleze profitul, iar viitorul crossover ar urma să joace un rol important. Planurile Ferrari pentru următorii cinci ani vor fi prezentate în 2018.

Au trecut luni bune de la anunțul făcut de oficialii Ferrari din care aflam că producătorul italian nu o să construiască SUV-uri. Între timp, constructorul din Maranello a întors foaia și este gata să lanseze un FUV (Ferrari Utility Vehicle).

Iar aceste zvonuri ar urma să fie confirmate în scurt timp de o serie de decizii luate la nivel înalt. Conform Bloomberg, persoane apropiate companiei italiene spun că un SUV Ferrari ar urma să facă parte din planurile pentru următorii cinci ani. Italienii vor să-și dubleze profitul până în 2022, iar un SUV ar reprezenta un jucător important în stabilirea acestui target.

Planul ar urma să fie prezentat în totalitate în 2018, iar pe listă vor apărea și o serie de produse hibride.

Viitorul SUV Ferrari poartă numele de cod F16X și este dezvoltat în același timp cu viitorul GTC4. Modelul ar urma să ajungă pe piață în 2021.

Via | Autoexpress

Comentarii (6)

  • ...pe de alta parte isi aleg cica, clientii si asa mai departe...dupa ce dai la o parte orice detaliu iti dai sema ca totul se reduce la...ce zice in titlu!
    6 1
  • Cata vrajeala si in lumea asta a producatorilor auto ... Stirea asta mi-aduce aminte de un producator bavarez care se dadea de ceasul mortii ca nu vor face decat motoare cu cilindri in linie, apoi ca nu vor monta niciodata turbo, apoi ca nu vor produce nicioadata masini cu tractiune fata ... Si, rand pe rand, le-au facut pe toate ... Nu stiu de ce mama naibii mai fac pe puristii, daca, pana la urma, tot se adapteaza pietei ...
    6 1
  • Adrian C
    @mishazaitev

    Asa au spus si cei de la Porsche cu mult timp inainte...nu vom face niciodata SUV. Si au scos Cayenne....pe urma au spus nu vom pune niciodata un motor diesel pe un Porsche. Si au pus. Nu vom face niciodata un model compact. Si au scos Macan. Trebuie sa fi naiv sa mai crezi in ce spun ei.....ma astept si la Rolls sa produca peste 15-20 de ani modele compacte :))) nu cred ca ma insel cand vom vedea un Rolls care e in aceeasi clasa cu X1. Deja Culinanul suv e pe drum..
    6 0
  • Pai stati putin, recent era pe Automarket un articol in care Ferrari dadeau cu pumnul in masa ca ei nu vor scoate niciodata un SUV. Crossover nu e tot SUV?

    Pe de alta parte, titlul articolului imi lasa impresia ca s-ar mai fi discutat deja de acest crossover pana acum. Eu unul e prima data cand aud despre el.
    0 1
  • @Tibi

    Nu, crossover nu e un SUV, e un suvulet .....:)))) Iti dai seama? E ca si cum ar spune ca nu vor fabrica niciodata motorete si dupa putin timp lanseaza un ATv ...
    3 1
  • Edikkk
    Eu zic sa produca nu numai crossover si SUV ci si camionete !!

    vorbesc foarte serios, o camioneta Ferrari gen Ford F150 ar fi vandabila rau !
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru