Pentru cei care nu au bani de noul BMW M2, germanii au lansat și o bicicletă M2

de Bogdan Mirică
Joi, 21.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a lansat o bicicletă exclusivistă în cinstea noului M2, coupe-ul de performanță cu 367 de cai putere. Bicicleta costă 1400 de euro.

Pentru a celebra cum se cuvine lansarea noului BMW M2, cel mai așteptat model de performanță din ultimii ani, constructorul bavarez a prezentat și o bicicletă specială.

Botezată Cruise M Bike Limited Edition, bicicleta este un tribut adus coupe-ului M2 și a fost vopsită în culoarea de lansare a mașinii. Este vorba despre nuanța metalizată Long Beach Blue.

Exclusivitatea este completată de un cadru din fibră de carbon, arcuit diferit în partea superioară, pentru a simula linia unui rezervor de carburant pe care îl găsim la motociclete. Nu lipsesc elementele din fibră de carbon, roțile de 28 de inch și un sistem de frânare hidraulic semnat de Shimano. Transmisia cu 30 de viteze și o plăcuță de identificare completează pachetul.

Esential 1500 de exemplare ale bicicletei vor fi produse.
Producția va fi destul de limitată, doar 1500 de astfel de biciclete urmând să ia naștere. Prețul lor va fi unul pe măsura exclusivității: 1400 de euro.

Comentarii (12)

  • deceneu
    BMW a mai lansat cate o bitza in decursul timpului, nu e asa mare noutate
    6 2
  • Cadru bun si geometrie interesanta, dar in rest echiparea este su-mediocra: furca no-name, angrenaj si schimbatoare entry level Shimano. Nu mai zic de cric...

    Buna de etalat prin parc in aglomeratia de duminica.
    13 2
  • @AM nimic despre ecran si conectivitate ??
    are doua conducte/cabluri ptr frane si doua cabluri ptr schimbatoare dar cincea comanda ce e oare?sa fie garda la sol cu control manual ?
    3 0
  • @Alex
    Corect ! Foarte prost echipata. Ce am eu pe Cube-ele meu e ca dintre un BMW 316i si un M5 ! Pacat de cadru....si sigla de pe ea.
    4 3
  • @Alex
    Furca nu este no-name; e un sr suntour xcr32. Intr-adevar, nu este cea mai buna furca, mai ales pt o bicicleta de 1400€, insa e bunicica ( e pe aer si are cursa de 120mm)
    In fine, cred ca am intrat putin cam mult in detalii ;)
    6 2
  • Ar merita achizitionata o astfel de bicicleta ? Daca o pun la pastrat si nu o folosesc deloc, exista sansa ca in viitor sa iii creasca valoarea ?
    2 4
  • Utilizez zilnic o bicicleta Bmw Cruise E din 2014 si nu m-am plans niciodata de fiabilitate. Dupa 2 ani autonomia minima este de 120 km in modul sport. Bateria se detaseaza si o pot incarca la birou cu un simplu cablu/alimentator tip laptop. Bicicleta M2 e pentru cei ce vor sa ajunga transpirati la birou nicidecum sa o etaleze in parc. Mergeti cu un bike facut de bmw si apoi vorbiti de neajunsuri!
    Numai bine!
    10 0
  • @ScorpyonVAG
    La Colnago Ferrari poate ca ii creste...la BMW nu cred !
    1 1
  • O panarama de bicicleta la Decathlon costa peste 500 euro. Doar nu va asteptati un BMW la 1400 euro sa aiba top Shimano, roti si cadru de Carbon.
    Eventual sa mai faca si cartofi prajiti si blow job.
    2 4
  • @Alex
    Ce ai vrut sa spui prin "schimbatoare entry level Shimano"? Scrie in stire ceva despre schimbatoare? Ai ceva informatii suplimentare? Din cate vad eu in poza schimbatorul spate este un XT, sau un XTR, Iar astea la Shimano sunt cam varf de gama, existand multe sub ele (deore, acera, altius etc)

    @agoox
    Cum ar trebui sa fie pentru tine o bicicleta pe care sa n-o cataloghezi drept "panarama". Cu 2000 de lei iti cumperi o bicicleta echipata decent, care sa iti permita sa faci raiduri lungi fara sa se strice? Cat ai mers cel mai mult pe bicicleta in viata ta intr-o singura zi?
    2 0
  • @mishazaitev am o bicicleta SH la 1000 lei de care-s foarte multumit. In fiecare sezon cald fac mai multi km cu bicicleta decat cu masina (in oras). Din 7 zile pe saptamana nu merg cu bicicleta doar cand ploua(cand este cald afara, nu iarna).
    Sincer nu stiu cat am mers cel mai mutl intr-o zi, ca am pierdut chestia aia, de pe ghidon. care arata cati km mergi (inca mai cred ca am pierdut-o si nu mi-a furat-o).
    Vara asta vreau sa trec Transfagarasanul, daca o conving pe nevasta-mea sa ma insoteasca cu masina.
    0 1
  • @agoox

    Bravo si succes! Dar nu mi-ai raspuns la intrebare. Care-i motivul pentru care cataloghezi drept "panarame" anumite produse pe care unii si le-ar dori?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru