Pentru familii mari: Lexus RX va primi în noiembrie o versiune RXL cu 7 locuri cu motor de 3.5 litri și 295 CP

de Daniel Popescu
Joi, 16.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus RXL, versiunea cu 7 locuri a SUV-ului premium japonez, se lansează în 29 noiembrie și va fi disponibilă cu motorul pe benzină de 3.5 litri și 295 de cai putere, dar și cu sistemul hibrid de peste 300 de cai putere.

Noua generație Lexus RX s-a lansat cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din 2015, ceea ce a generat o triplare a vânzărilor din Europa la peste 8.000 de unități în 2016.

Totuși, vânzările SUV-ului premium sunt în ușoară scădere în acest an, la mai puțin de 4.000 de unități în primele 6 luni, iar Lexus încearcă să găsească o soluție pentru revitalizarea interesului clienților.

În acest sens, constructorul japonez va prezenta în 29 noiembrie la Salonul Auto de la Frankfurt Lexus RXL, versiunea cu 7 locuri a SUV-ului. Aceasta fusese anunțată încă de anul trecut și va păstra același design ca și versiunea clasică, însă va oferi mai multă "flexibilitate" pentru pasageri.

În plus, nici la capitolul motorizări nu vor avea loc surprize. Astfel, va exista versiunea Lexus RXL 350L echipată cu un motor V6 de 3.5 litri care generează 295 de cai putere, dar și varianta hibridă Lexus RXL 450h, care beneficiază de același motor 3.5 litri, dar cu o putere de 263 de cai putere, cuplat cu două motoare electrice. Puterea totală a sistemului hibrid ajunge astfel la 313 cai putere.

În acest context, schimbările comparativ cu RX vor fi minime, iar toate fotografiile și detaliile vor fi făcute publice cu ocazia evenimentului de lansare de la sfârșitul acestei luni.

Via Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru