Lexus RX

Marti, 03 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Lexus RX 450h după 2000 de kilometri: "RX 450h este despre confort, serenitate și atenție la detalii, nicidecum despre adrenalină și sportivitate"

După ce a vizitat conacele și castelele din Transilvania timp de 7 zile în Romanian Roads Luxury Edition by Michelin, Lexus RX 450h se prezintă la raport în fața publicului. 7 jurnaliști ne spun de ce modelul japonez reprezintă un reprezentant de luat în seamă al abordării premium-luxury în lumea auto.
Joi, 08 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Lexus RX 450h, promotorul artizanatului japonez și al tehnologiei hibride cu pedigree

Japonezii vin să descopere șoselele din #RomanianRoads Luxury Edition By Michelin cu primul lor SUV și primul model premium hibrid: Lexus RX, ajuns deja la a patra generație.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Automarket prezintă Romanian Roads Luxury Edition by Michelin: un tur al conacelor și restaurantelor de top din România cu mașini premium-luxury

Dacă luna septembrie a fost dedicată mașinilor electrice pe Automarket.ro, în luna octombrie schimbăm peisajul. Vă prezentăm Romanian Roads Luxury Edition, un tur de 7 zile al celor mai frumoase conace, hoteluri, castele și restaurante din România. Cu 6 mașini care redefinesc luxul în gamele mărcilor premium pe care le reprezintă.
Vineri, 06 Martie 2020 | Intern

Lexus RX facelift este disponibil în România: SUV-ul nipon are un preț de pornire de aproape 68.500 de euro

Lexus RX facelift poate fi comandat și pe piața din România. SUV-ul producătorului japonez este disponibil doar în versiunea hibrid RX 450h cu 313 cai putere. Prețul de pornire anunțat de Lexus este de 68.425 de euro.
Joi, 30 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus RX facelift, poze și detalii oficiale: modificări estetice minore și comportament dinamic îmbunătățit

Lexus a publicat primele imagini și detalii referitoare la SUV-ul RX facelift. Modelul constructorului nipon a primit o serie de modificări estetice, sisteme de siguranță moderne și îmbunătățiri la nivelul suspensiilor.
Joi, 16 Noiembrie 2017 | Modele noi

Pentru familii mari: Lexus RX va primi în noiembrie o versiune RXL cu 7 locuri cu motor de 3.5 litri și 295 CP

Lexus RXL, versiunea cu 7 locuri a SUV-ului premium japonez, se lansează în 29 noiembrie și va fi disponibilă cu motorul pe benzină de 3.5 litri și 295 de cai putere, dar și cu sistemul hibrid de peste 300 de cai putere.
Vineri, 30 Iunie 2017 | Modele noi

Lexus pregătește noi SUV-uri: conceptul UX va intra în producție de serie, iar RX va primi o versiune cu 7 locuri

Lexus va introduce în producție de serie conceptul UX și va lansa o versiune cu 7 locuri pentru RX, ca parte a strategiei de extindere a gamei de SUV-uri.
Luni, 28 Martie 2016 | Modele noi

Pentru familii mari: Lexus RX va fi disponibil şi în versiune cu 7 locuri

Lexus RX, cel mai bine vândut model al mărcii japoneze, va primi cel mai târziu în 2018 o versiune cu trei rânduri de scaune.
Duminica, 14 Februarie 2016 | O lume nebuna

VIDEO: Rușii au vrut să vadă dacă noul Lexus RX poate urca scările

Un jurnalist din Rusia a vrut să se convingă de capacitățile off-road ale noului Lexus RX. Iar pentru asta a încercat să urce mașina pe niște scări înghețate.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Lexus RX își face debutul european la Salonul Auto de la Frankfurt

Lexus RX, fratele mai mare al lui NX, va debuta în fața publicului european de la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul nipon activează în segmentul lui Audi Q7 și BMW X5 și a primit în aprilie o nouă generație.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Tehnologie

Mașinile autonome testate de Google în SUA au depășit 3 milioane de kilometri parcurși fără a cauza vreun accident

Rapoartele mașinilor autonome testate de Google în California arată că în cei 6 ani de teste au fost realizate peste 3 milioane de kilometri de teste. Prototipurile au fost implicate în 14 accidente, toate cauzate de alți șoferi neatenți sau distrași.
Marti, 12 Mai 2015 | Tehnologie

Raportul maşinilor autonome testate de Google: 6 ani de teste, 2.7 milioane de kilometri, 11 accidente, toate din vina altor şoferi

Google a răspuns unor critici legate de secretomania care înconjoară proiectul prin care compania americană testează maşini complet autonome pe şoselele americane. Iar statisticile reprezintă veşti bune pentru cei care cred în tehnologiile noi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Aprilie 2015 | Modele noi

Lexus RX primeşte o nouă generaţie: avem primele imagini și informații oficiale

RX, cel mai bine vândut model din istoria Lexus, a ajuns la a patra generaţie. Acesta a debutat la Salonul Auto de la New York în varianta de serie.
Vineri, 20 Martie 2015 | Modele noi

Lexus RX: primul teaser care anunţă debutul noii generaţii

Lexus a publicat un teaser care nunţă debutul noii generaţii RX cu ocazia Salonului Auto de la New York. Modelul va adopta o serie de linii agresive, inspirate de fratele mai mic NX.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Lexus RX va fi dezvăluită la începutul lui aprilie

Lexus se pregăteşte să înlocuiască actuala generaţie a modelului RX în primăvara acestui an. Noul model este aşteptat în cadrul Salonului Auto de la New York.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Modele noi

Lexus lucrează la un SUV mai mic decât RX

Lexus se pregăteşte să îşi extindă gama cu un model nou. Succesul SUV-urilor de dimensiuni compacte îi determină pe japonezi să lanseze un SUV mai mic decât actualul RX.
Vineri, 21 Decembrie 2012 | Economic

Lexus a vândut 500.000 de vehicule hibride în 7 ani

Lexus a anunţat că a reuşit să producă 500.000 de vehicule hibride de-a lungul a şapte ani. Cel mai popular model de acest gen al japonezilor este crossover-ul RX.
Miercuri, 21 Martie 2012 | Modele noi

Noua grilă Lexus va fi introdusă şi pe modelele ES, LS şi LX

Lexus se pregăteşte să introducă noua sa grilă şi pe celelalte modele din gamă. Vor fi afectate de restilizarea forntală nava amiral LS, SUV-ul LX şi ES.
Luni, 13 Februarie 2012 | Modele noi

Lexus RX facelift: primele imagini

Lexus RX se pregăteşte de un facelift. Ultimele imagini surprinse într-o broşură au demonstrat că proiectul japonezilor este finalizat.
Miercuri, 29 Iunie 2011 | Siguranta

Toyota va rechema în service 110.000 de hibrizi la nivel global

Toyota va organiza un recall în această vară pentru a verifica şi repara 110.000 de vehicule hibride. Printre modelele afectate se numără Highlander Hybrid şi Lexux RX400h.

Tag-uri similare

Toyota Rav4, Lexus RX, Toyota RAV4 electric, Tesla Toyota RAV4, Lexus RX electric, Tesla Lexus RX
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru